Monday, May 16, 2011

Monument i Florens

Kupol av Duomo Cathedral kan ses i hela Florens.Florens, en italiensk stad på stranden av floden Arno i Toscana, är fylld med statyer, palats och tusen år gamla kyrkor. Att vara i Florens är som att vara i en stor konsthall eller museum som Italiens största artister bidrog till landmärken: konstnärliga prakt kan hittas var du resa runt i staden. En nyare monument, denna för att amerikanska soldater dödades under andra världskriget, finns här också. Basilica de Santa CroceItalian Legenden säger den ursprungliga kyrkan Santa Croce (Heliga korsets) grundades av St Francis. Arbetet med den nuvarande kyrkan började omkring 1294 under Arnolfo di Cambio. Kyrkan är enorm, med 16 kapell, varav vissa har fresker av Giotto. Ett monument över Florence Nightingale, som föddes här, står i Museo dell'Opera di Santa Croce. Kyrkan konstateras vara den sista viloplats för många kända personer, däribland Machiavelli, Michelangelo och Galileo. Icke-fotografering med blixt är tillåten i Santa Croce.



Basilica de Santa Croce, Piazza Santa Croce 16, Florens, Italien, +39-055-244-619 Duomo CathedtralThe enorma kupol katedralen dominerar i Florens silhuett och är synlig i hela staden. Vid ett tillfälle domkyrkan var den tredje största i världen. Katedralen tog 600 år att bygga, Donatello konstruerade en av de blyinfattade fönstren som finns kvar i katedralen i dag. Den inre väggen av kupolen är en återgivning av yttersta domen, det tog 11 år att måla.



Katedralen Duomo, Piazza del Duomo, Florens, Italien, +39-055-230-2885 Palazzo VecchioArnolfo di Cambio, som ritade Basilica di Santa Croce, byggde också Palazzo Vecchio, vilket kan översättas som "Old Palace." " Vid ett tillfälle, fungerade det som hem för av familjen Medici, som omfattade flera påvar. Från 1845 till 1871, när Florens var Italiens huvudstad, Palazzo inrymt det italienska parlamentet och utrikesministeriet. Många statyer är framför Palazzo, en av dem är en kopia av Michelangel's "" David, "" kopian har varit där sedan 1873 då den ersatte den ursprungliga.



Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria, Florens, Italien, +39-055-276-8610 amerikanska Battle MonumentsSituated på 70 hektar av sluttningen söder om Florens är en kyrkogård och minnesmärke amerikanska soldater dödats i Italien under andra världskriget. Mer än 4.400 soldater, som mest avlidit efter Rom fångades år 1944, är begravd här. Ett minnesmärke ovanför gravarna listar namnen på mer än 1.400 soldater som saknas i aktion. Vissa namn är markerade med en rosett som innebär att soldaten kvarlevor identifierades senare.



Amerikanska Battle Monument, Via Cassia per Firenze, 34, 50.026 San Casciano Val di Pesa, Florens, Italien, +39-055-829-4684?

No comments:

Post a Comment