Wednesday, May 18, 2011

Mediterannean Cruises

Det finns flera kryssningsrederier som erbjuder kryssning i Medelhavet packagesWith exotisk mat att prova, antika ruiner, kuststäder att utforska, och fantastiska stränder till lounge på i solen, är en kryssning i Medelhavet bra tillflyktsort för turister att överväga. Flera stora kryssningsrederier erbjuder kryssningar i Medelhavet som stannar på platser som är Italien, Spanien, Frankrike, Grekland, Egypt, Turkiet och Sydafrika. Holland America AmericaHolland kryssningsrederier erbjuder flera olika kryssning paket som täcker olika delar av Medelhavet. Sin 10-dagars romerska riket kryssning börjar i Rom och tar dig till kustnära städer i Kroatien, Grekland och Turkiet. Den 20-dagars Medelhavet Adventure loopar hela Medelhavet, vilket gör hamnen stannar i Italien Kroatien, Grekland, Turkiet, Monaco, Spanien och Tunisien. Den 20-dagars Juveler i Europa kryssning omfattar flera av dessa länder liksom stopp i Portugal, England och Paris och 17-dagars Medelhavsområdet och Västeuropa Discovery kryssning också stannar i Frankrike, Belgien och London.



Holland Amerika; 877-932-4259; hollandamericadotcom MSC Cruises CruisesMSC har flera skepp som omfattar hamnar i både östra och västra Medelhavet. Gästerna kommer att ha en chans att besöka platser som Casablanca, Istanbul, Venedig, Florens, Rom, Dubrovnik och Marseille. Detta är en särskilt bra val för familjer intresserade av en kryssning i Medelhavet, för med MSC barn under 11 års ålder segel gratis, och fartygen hyra barnen klubbledare att anordna aktiviteter och spel bara för barn, så att föräldrarna kan koppla av och njuta av kryssning.



MSC Cruises, 6.750 North Andrews Avenue,, Fort Lauderdale, FL 33309, 800-666-9333, msccruisesusadotcom Carnival CruisesOne av de största kryssningsfartyg i världen, har Carnival turer resepaket av Medelhavet. Sin stora Medelhavet fartyg påbörjas i Rom och tar dig till Neapel, Venedig, Messina och Livorno innan vi går vidare till Dubrovnik i Kroatien och Spanien Barcelona. Carnival erbjuder även utflykter turer, inbegripet bästa i Dubrovnik, som tar dig genom denna gamla stad i Kroatien och ger dig möjlighet att utforska på din fritid. The Secret of Naples tur kan du besöka San Domenico torget och den gamla romerska akvedukten, liksom de underjordiska grottor i Neapel. Andra utflykt turer inkluderar Marseille, Livorno, och Monaco.



Carnival Cruises, 888.227.6482, carnivaldotcom

No comments:

Post a Comment