Sunday, May 29, 2011

Reser i Österrike

Pass och VisaTravelers från USA behöver ett giltigt pass för inresa Österrike. Ett standard turistvisum kan du vara kvar i den så kallade "Schengenområdet" för 90 av 180 dagar i följd, enligt WordTravelGuide.net. Schengenområdet är ett block av europeiska nationer som möjliggör visum ÅTERGÄLDANDE och öppna resor över gränserna. LanguageAustria är en tysktalande nation. Medan de flesta österrikare kan tala konversera engelska, många är obekväma att göra det. Dessutom få tecken på är menyerna eller meddelanden publiceras eller på engelska (gäller särskilt i landets landsbygdsområden). På grund av detta kan engelsktalande uppleva en större språkbarriären vid resor i Österrike än när de besöker andra europeiska länder. Det är därför en smart idé att se till att du har en tysk / engelsk ordbok till hands hela tiden. Offentliga TransitAustria har ett av Europas mest tillförlitliga kollektivtrafik system som uppmärksammats av - BB järnvägsnät som förbinder de flesta städer. Buss brukar finnas till mindre byar som inte är anslutna med järnväg. Linjebussar är ovanliga i Österrike, som järnväg och bussystem är utformade för att komplettera varandra. Kollektivtrafik i Österrike är relativt dyrt, en enkel biljett från Wien till Salzburg kostar ca 50 euro, enligt den - BB webbplats. Rabatter erbjuds resenärer under 26 år, dock, och betydande besparingar kan hittas genom inköp av en Eurail passera. DrivingBus resa till Österrikes landsbygden är ibland ovanliga, så hyr en bil kan vara ett mer bekvämt sätt att besöka landets avlägsna regioner. Dessutom finns det många bergiga områden som det finns i princip inga kollektivtrafik. Enligt det amerikanska utrikesdepartementet, en internationell förarens tillstånd, tillsammans med ett giltigt amerikanskt körkort, är skyldig att köra i Österrike. Den internationella tillstånd finns från AAA.



Körning lagar är i princip samma i Österrike som i USA. Hastighetsbegränsningar (vanligtvis mellan 55 och 65 mph) efterlevs på alla större motorvägar. Trafiken är oftast ljus på österrikiska vägar, men kan bli tung på sommaren helgerna då tyska resenärer tratt genom landet på väg till Italien. Mat och LodgingAustria's hotell är bekväm och säker, finns det dock relativt få av dem som landet består främst av små städer som inte lockar en hel del av turism. Även större städer som Wien, Salzburg och Graz erbjuder gott om logi, boka ett rum eller säng före din ankomst rekommenderas starkt eftersom det kan finnas begränsade alternativ.



Likaså medan Österrike erbjuder några av Europas mest unika och utsökta mat, kan resenärer få tillgång till detta livsmedel att vara något begränsad eftersom livsmedelsbutiker nära vid 7 pm på vardagar och många restauranger i närheten 22:00 Det finns relativt få snabbmat alternativ Österrike, även om de flesta av landets största städer har en McDonald's eller Burger King.



Resenärer bör alltid ha en liten mängd kontanter så många leverantörer och försäljningsställen inte är utrustade för accepterar kreditkort eller betalkort.

No comments:

Post a Comment