Friday, May 20, 2011

Top 10 turistattraktionerna i London

The London Eye är en av Londons topp 10 attraktioner.London är inte bara huvudstad i England men också dess största stad, med mer än 7 miljoner människor. Rik på historia och kultur, den drar miljontals besökare varje år. Medan det finns många sevärdheter och attraktioner att besöka, 10 sticker ut som väsentliga dem en turist bör se. Brittiska MuseumThe British Museum har en av de största samlingarna av alla världens museum, med mer än 6 miljoner enheter på fyra våningar. Inträdet är gratis, men innehöll uppvisar ut en avgift. Biblioteket är ett av de mest kända rum i museet och har öppet för att studera och att använda sitt uppslagsverk.



British Museum; Great Russell Street, London WC1B 3DG, England, +44-0-20-7323-8000, britishmuseumdotcom Tate ModernThe Tate Modern ligger på stranden av Themsen förutom Shakespeare's Globe Theatre. Detta modernt konstmuseum visas verk av sådana kända konstnärer som Andy Warhol, Pablo Picasso och Salvador Dalí. Inträdet är gratis till de viktigaste museum, men uppvisar kostar extra. Du kan plocka upp broschyrer på de uppgifter som monter för att skapa din egen resplan som passar ditt humör. Till exempel, om du bara har delats upp med någon kan du granska de "" Jag har precis brutit upp "" samling av målningar om hjärtesorg.



Tate Modern, Bankside, London SE1 9TG, England, +44-020-7887-8888, tatedotcom.uk / National GalleryThe National Gallery, vid Trafalgar Square, innehåller landets kungliga samling av konst. Verk av konstnärer både moderna och klassiska linje väggarna, inklusive Botticelli, da Vinci, Rembrandt, Turner och Van Gogh. Inträdet är gratis. National Portrait Gallery ligger bakom National Gallery och full av porträtt av berömda politiker kändisar.



National Gallery; Trafalgar Square; London WC2N 5DN; England; +44-020-7747-2885; nationalgallerydotcom.uk / Naturhistoriska MuseumThe Naturhistoriska Museum är en av bästa familjevänliga museer i staden. Den har stora utställningar börjar med jordens ursprung och slutar med dagens liv. Barnen kommer att uppskatta den verklighetstrogna dinosaurier och utställningar däggdjur, och det finns praktiska aktiviteter för dem och vuxna också.



Naturhistoriska museet, Cromwell Road, London SW7 5BD, England, +44-020-7942-5000, nhm.ac.uk / EyeThe London London Eye ligger på stranden av Themsen mittemot Houses of Parliament. Det är en av Londons nyare sevärdheter, byggd att fira det nya millenniet år 2000. Den stora pariserhjul har skida på den som tar besökare högt upp att få den bästa utsikten över staden.



Pariserhjulet London Eye, Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB, England, +44-0871-781-3000, londoneyedotcom / Vetenskap MuseumThe Science Museum finns i ett av Londons mest livliga museet distrikt. Det är en favorit med familjer eftersom det har ett antal interaktiva utställningar som visar stora framsteg inom vetenskap, från el till mänsklig utveckling. En av de mest populära utställningar är jätte fostret.



Science Museum, Utställning Road, South Kensington, London SW7 2DD, England, +44-0870-870-4868, sciencemuseumdotcom.uk / Victoria and Albert MuseumThe Victoria och Albert Museum har Londons största samling av konsthantverk. Inträdet är gratis. De mest populära utställningen är den samling av klänningar som sträcker sig från 1600 till idag.



Victoria and Albert Museum, Cromwell Road, South Kensington, London SW7 2RL, England, +44-020-7942-2000, vam.ac.uk / index.html Fru Tussauds Wax MuseumIf du söker för att få din bild tagen med drottningen innan du lämnar London, se till att stanna av Fru Tussauds. Detta vax museet är ett av stadens hetaste sevärdheter, men du måste betala (mer än 20 pounds) att stå vid sidan av eliten och berömda.



Fru Tussauds, York domstolen Allsop Place, London NW1 5LF, England, +44-020-7334-3922, madametussaudsdotcom / London / Tower of LondonThe Tower of London är en av stadens mest älskade attraktioner. När hem till monarkin, det användes som fängelse och sägs vara hemsökt. Idag är det hem till kronjuvelerna. Glöm inte att titta förbi Tower Bridge för ett fotografi.



Tower of London, London EC3N 4AB, England, +44-0-20-3166-6000, hrpdotcom.uk / Toweroflondon / Statens maritima MuseumThe National Maritime Museum är en av de äldsta maritima museer i världen och ligger i Wrens Royal Naval Hospital. Bland annat kan du se en återskapande av 1805 slaget vid Trafalgar. Inträdet är gratis.



National Maritime Museum, Romney Road, Greenwich, London SE10 9, Förenade kungariket, +44-020-8312-6565, nmm.ac.uk / besök /

No comments:

Post a Comment