Sunday, May 29, 2011

Rabatterade hotell nära Paris landmärken

Den mest berömda landmärke i världen.Paris är en dröm destination för många, men på bekostnad av att njuta av staden Lights kan hindra eller rent av oöverkomliga. Om resenären ser noga, kommer det dock blivit uppenbart att Paris är också tillgänglig för dem med begränsade budgetar. Paris har många mindre hotellen, med deras individuella stilar och personligheter, som erbjuder en smak av äkta Paris. Hotel du Commerce Notre Dame på Ile de la Cité.Hotel du Commerce är en av de bästa fynden i Paris. Det är ett litet hotell mitt i den vänstra stranden. Med sina lägre priser förvänta att dela dusch och toalett med flera andra rum. Räkna inte med en TV och massor av andra verktyg. Överraskande, trots avskalad bekvämligheter, erbjuder Hotel du Commerce gratis trådlöst internet. Från och med vintern 2010, kostade minsta enkelrum $ 53 per natt, och den största med dusch och toalett ingår, var $ 135. Hotellet ligger bara några minuter från sådana populära Paris sevärdheter såsom Notre Dame, Jardin du Luxembourg, Sorbonne och Pantheon. Det är också bekvämt att Saint-Germain-des-Prés, ett välkänt område i Paris där Les Deux Magots och Café de Flore av Hemingway berömmelse kan hittas. Med tunnelbanan bara en minut från hotellet, alla andra parisiska destinationer är bekvämt att besöka också.



Hôtel du Commerce, 14, rue de la Montagne Sainte Geneviève; 75005 Paris, Frankrike, 33 1 43 54 89 69, commerceparishoteldotcom Hippodrome Montmartre Moulin Rouge cabaretLocated I den 18: e arrondissementet i norra delen av Paris, är Hippodromen Montmartre en liten, billig två-stjärnigt hotell. Den erbjuder rökare och rökfria rum med värme som är tillgängligt på vintern. Alla 24 rum har eget badrum och trådlöst internet. Hotellets personal kan konversera på flera språk och kommer att bistå resenären att lokalisera och arrangera. På vintern av 2010 kostade en enkelrum $ 93. Hippodromen Montmartre ligger bara en promenad ner på gatan från den legendariska Moulin Rouge. Pigalle, nära, representerar seamier sidan av Paris med sina sex butiker och utställningar, men det var också den stampar grund av den bohemiska kända som Picasso, Dali, Monet och Piaf. Place du Terte, en gång en blomstrande del av avant-garde, är nu mer av en kommersiell återskapandet av svunna tider, men ett bra ställe att få en souvenir. Att sitta på toppen av Montmartre Sacre Coeur Basilica. Ett litet tåg som kallas Montmartre bergbanan färjorna människor upp för backen till basen på Sacré Coeur.



Hippodrome Montmartre, 7 rue Skog, 75018 Paris, Frankrike, 33 1 43 87 65 52, hotell-hippodromedotcom Hotel Astrid Triumfbågen och Champs ElyseesHotel Astrid är ett mysigt, trestjärnigt hotell, idrottsliga rum individuellt inredda i provincial teman. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi i alla rum. Till skillnad från många hotell i Paris, låter Astrid små hundar. Alla rum är luftkonditionerade. I början av 2010, var en plats för en så lågt som $ 132, men Specials på deras hemsida kan dra ned priset ännu lägre. Astrid har rökare och icke-rökare. Triumfbågen är bara ett par minuters promenad bort. Det markerar den västra änden av mile-och-ett kvartal Champs Elysees, som slutar vid Place de la Concorde på den östra sidan. Budgeten minded bör ha i åtanke att det kostar inget att slingra sig uppåt och nedåt i Champs Elysees på en vacker dag i skuggan av kastanjeträd.



Hotel Astrid, 27, Avenue Carnot, 75017 Paris, Frankrike, 33 1 44 09 26 00, hotell-astriddotcom

No comments:

Post a Comment