Thursday, May 26, 2011

Det bästa stället att gå för Vacation i oktober

Bakgrund Öl wenchThe första Oktoberfest ägde rum år 1810 till minne av äktenskapet av Prince Ludwig och Prinsessan Theresa. Sedan dess har evenemanget utvecklats till en världsomspännande affär där människor från hundratals olika kulturer och nationer sammanstrålar München för att fira med stora mängder öl, dans, åkattraktioner och allt runt utsvävningar. Att göra evenemanget mer beskrivande för äldre publiken, är högljudd musik inte tillåtet i de olika öltälten förrän efter 18:00 År 2008 passerade Tyskland en lag som förbjuder rökning i slutna utrymmen, som omfattar alla olika öltälten i huvudsak göra tävlingen rök- fri för första gången.



Gräsbevuxen yta där festivalen äger rum spänner 104 hektar, och de 6 miljoner årliga besökare dricker nästan 7 miljoner liter öl under sin vistelse. År 2009 fanns det 14 större tält och priset för att få in är $ 10 per tält i amerikansk valuta, plus kostnaden för varje dryck. Griper en souvenir mugg från händelsen är alltid en populär tradition, muggar kan kosta upp till $ 50 US AccomodationsMunich har hundratals hotell, bed & breakfast, och motell att välja mellan. Bokning är tidigt viktigt för att garantera hotellrum, utan behandlar kan hade när som helst på året. Under 2009 varierade priset från $ 200 till $ 700 per natt för Oktoberfest perioden.



Med ett plan till München är perfekt, men flyger in andra större städer, som Berlin eller Paris, är ett alternativ, som tåg rider till München tar bara ett par timmar och kostar mindre än $ 50 från varje stad. Oktoberfest paket med flyg, hotell, platser tält och kuponger för mat och dryck finns att tillgå. För billigare boende, det finns flera ställen att parkera lagligt husbil eller slå upp ett tält på en campingplats för att njuta av festligheterna. Vandrarhem är också ett alternativ för dem som kan grov det lite.



München har ett omfattande buss-och tåg som gör att utforska staden enkelt och användarvänligt. Se till att ta ett par bra promenadskor för att njuta av många platser till fots. ClimateIn oktober, är vädret i München fortfarande soligt och varmt. Medeltemperatur är de 65 till 75 ° F räckvidd.

No comments:

Post a Comment