Wednesday, May 25, 2011

Vandrarhem i Ryssland

Kreml är bara en attraktion för unga resenärer i Ryssland.Ryssland har en rik kulturhistoria som förkroppsligas av städer som till exempel Moskva, Sankt Petersburg och Kaliningrad. I dessa städer kan unga resenärer se var tsarer, Kaiserslautern and kommissarier regerade över stora imperier. Om du är en ungdom backpacking genom Ryssland du kommer att behöva ett billigt ställe att vila huvudet. Lyckligtvis har Ryssland ett antal vandrarhem för resenären på en budget. S: t Petersburg HostelThe Saint Petersburg International Hostel var Rysslands första vandrarhem, som öppnades 1992. Byggnaden är en renoverad 19th Century struktur som ger en blandning av historia på utsidan med alla moderna bekvämligheter på insidan. Vandrarhemmet ståtar 24-timmars tillgång och säkerhetsvakter så att du aldrig oroa dig för att komma in eller ut från vandrarhemmet ett säkert sätt. Personalen är insatt på tre språk - spanska, engelska och italienska. Vandrarhemmet också erbjuder daglig rundvandringar i staden. Sängkläder finns tillgängliga utan extra kostnad.



Sankt Petersburg International Hostel, 28 3. Sovetskaya Street, St Petersburg 193.036, Ryssland, +7-812-329-8018, ryh.ru Puppet HostelThe Puppet Hostel är beläget i hjärtat av Saint Petersburg. Gästerna kan gå till katedraler, museer, monument, parker, slott och andra historiska platser. Vandrarhemmet har Inget utegångsförbud, vilket innebär att besökare kan festa in på småtimmarna på natten utan att behöva oroa bli utestängd. En kontinental frukost serveras på morgonen. Filtar och handdukar ingår för besökare i Puppet Hostel utan extra kostnad.



Puppet Hostel, Ulitsa Nekrasova, 12, St Petersburg 191.014, Ryssland, +7-812-272-5401, vandrarhem-puppet.ru Amberland HostelAmberland Vandrarhem i Kaliningrad är en 24-timmars anläggning utan utegångsförbud. Den har kartor, guideböcker och ett komplett kök. Anställda är villiga att hjälpa besökarna att hitta sätt att spendera sin tid i Kaliningrad (tidigare Königsberg) påpekade turer, barer, klubbar och andra former av underhållning i staden.



Amberland Hostel, Mayskaya Street 4, Lägenhet 115, Kaliningrad, Ryssland, +7- (4012) -368.873, vandrarhem-kaliningrad.ru Napoleon HostelNapoleon Hostel är i tjock av Moskva, bara fem minuter från Röda torget och Kremline. Området kring vandrarhemmet är en blandning av gamla Ryssland (kullersten gränder och medeltida kyrkor) och Nya Ryssland (trendiga klubbar och barer). Checkout är mitt på dagen, så att turister kan sova i innan du beger dig på nästa etapp av resan. För resenären inte få mycket sömn, erbjuder Napoleon Hostel gratis kaffe och te hela dagen, förutom gratis trådlöst internet. Byggnaden påstods en gång hem till Napoleon på hans 1812 besök i Ryssland.



Maly Zlatoustinskiy Street, 2 Dom, 4th Floor, Moskva 101000, Ryssland, +7-495-628-6695, napoleonhosteldotcom

No comments:

Post a Comment