Monday, May 30, 2011

När är bästa tiden att Flyg Boka Europa?

Lågsäsong HolidaysWhen ni tänka er att utforska Sixtinska kapellet, bilderna dansa genom ditt huvud är antagligen av en långsam, awestruck gå som du lutar huvudet uppåt och se på den berömda takfresk. Men om du reser till Rom i sommar, på höjden av turistsäsongen, du är mycket mer sannolikt att växlas genom en rask promenad efter att ha väntat i linje utanför i över en timme.



Medan allt mindre populära, vinter semester till Medelhavet (vare sig det grekiska öarna, Malta eller själva Rom) eller somrar skidområden (som Alperna) är betydligt billigare och trångt, särskilt på flyg fronten. Flygbolag är ivriga att flytta biljetter för flygningar under dessa långsamma perioder så tänk på att dra nytta av lågsäsongen för dina behov semesterplaneringen. Sista-minuten-erbjudanden och StandbyWhile det kan verka riskfyllt att vänta med att boka din semester flyg, resebyråer är ofta villiga att knock off stora rabatter som resdagen växer närmare eftersom det är mer ekonomiskt att sälja de platser de har redan köpt en flyget till en rabatt än det är att låta dem förbli tomma och obetalda för.



Dito inköp standby biljetter och väntar på en tom plats på första tillgängliga flyg till din destination. Det kan slå några av de bekvämlighet och komfort av din restid, men i slutändan kan spara lite seriös att spendera pengar när du kommer till din destination. Planering i AdvanceOn flip side, om du vet att du vill åka till Paris i februari nästa år för din dotters födelsedag, gå vidare och börja planera att boka nu. Flyg är i allmänhet mycket billigare desto längre i förväg du bokar, som människor som behöver flyg mer angeläget är oftast villiga att betala mer nära i tiden. Seasonal PromotionsCheck med resebyråer, webbplatser, och även ditt flygbolag att välja att se när de körs säsongens resor erbjudanden. Ni kan få en fullständig paket för endast priset på flygresan om du håller din planering fram en strategisk tidsram. Lägg Över i LondonIf du ska resa till den europeiska kontinenten, kan det ibland vara betydligt billigare att flyga till London först, sedan boka en flygresa rabatt flygbolag till staden för att förstora. Eftersom så många flygbolag flyger mellan USA och London, flyg tenderar att vara mycket billigare än att flyga direkt till Barcelona eller Prag. Det finns också många rabatterade flygbolag som bara flyger över hela Europa, säljer biljetter för så lite som £ 30 styck. Kontrollera dina EligibilityUnder 26? över 40 mm] Du är antagligen komma i fråga för flygning rabatter genom student och senior leverantörer. Göra så mycket forskning som möjligt innan den stannar på en flygning val.

No comments:

Post a Comment