Monday, May 16, 2011

Bil Tours i Frankrike

Most färdplaner i Frankrike är mycket detaljerade och lätta att läsa.Touring Frankrike med bil är en av de bästa sätten att uppleva den lokala kulturen i små byar utspridda längs de olika regionerna i landet. Ett bra exempel är Loiredalen, med många slott bara ett par timmars körning från varandra. Ytterligare en bonus är att de flesta biluthyrningsfirmor i Frankrike erbjuder möjlighet att hyra dieselmotorer bilar, vilket nästan ger dubbelt körsträcka på bensindrivna motorer. Tours des ForgesFounded 1976, är Tours des Forges ett företag som ägnar sig att utforma skräddarsydda körning turer i olika regioner i Frankrike. Företaget erbjuder en förare som också är en guide, med breda kunskaper om arkitektur, historia, gourmetrestauranger mat, bra ställen att handla och historiska värdshus att besöka.



Tours des Forges erbjuder upphämtning fran flygplatsen med bil och förare helt redo att börja turen omedelbart eller inom ett par dagar efter att du har möjlighet att vila från din flygning.



Du kan ha en specifik uppsättning städer, högtider eller regioner som du vill besöka, och Tours des Forges kommer att se över era planer att göra nödvändiga ändringar som kommer göra din resa logistiskt mycket bekväma och berikande och håller flexibilitet som nyckel till deras tjänster.



Alla Tours des Forges förarna är väl bekanta med Frankrikes auto-linjer, samt tystare vägar tillbaka som leder till spännande upptäcktsfärder i den franska landskap och traditionella byar gård.



Tours des Forges, 4 Mossburn plats; Letham by Forfar, Angus, Skottland DD8 2RH, +44-01-30-781-8788, toursdesforgesdotcom Driving Visningar av FranceDriving Tours i Frankrike grundades i början av 1980 som egen bil- Tour resväg planering tjänsten, att tillhandahålla resenärer med plan uppleva en autentisk besök i Frankrike. Företaget sparar kunderna många timmars planering och forskning genom att ha färdiga resplaner som besöker bästa platser, beroende på uttryckte områden av intresse. De ger också råd när förarna är logistiskt ta på för mycket, att påminna dem om att en nyckelfaktor för att njuta av en road trip handlar om att ha ledig tid för att vandra till städerna som besöks.



Körning Tours i Frankrike hjälper också förbereda alla nödvändiga resedokument, sammanställa dem i en personlig anteckningsbok med din resplan. En del av denna information kommer att inkludera din hyrbil avtal med upphämtning och lämning, kontaktinformation för alla dina boende och räddningstjänsten, kartor väg med din rutt, boende och sevärdheter markerade, beräknat valutaväxling och en liten ordlista med vanliga nyckel fraser och menyalternativ.



Körning Tours i Frankrike, 2.130 NW 95. ST, Seattle, WA 98117, 800-717-1703, dtofdotcom franska Travel ConnectionFrench Travel Connection grundades 1991. Sedan dess har det fått "" Bästa franska Travel Specialist i världen "" av det franska ministeriet för turism på grund av sin över genomsnittet och unik expert travel service för besökare av Frankrike.



Deras expert seniora team av konsulter har utvecklat turer på egen hand i Frankrike som kombinerar oberoende körning i din egen takt, med tryggheten att veta att särskilt utvalda boende är reserverade för din vistelse i varje stad. Resplaner omfattar bästa delarna av de regioner som är besökta, upptäcka charmen på avlägsna byar, solros landscapes field i Frankrike.



Exempel på deras färdiga körning resvägar låta regionerna Champagne, Bourgogne och Beaujolais, Normandie, Bretagne och Loiredalen, och Provence, Var och Franska Rivieran.



Turerna omfattar sex nätter boende på tre-stjärniga hotell, daglig frukost och sju dagar biluthyrning, samt en detaljerad karta över din destinationer.



Franska Travel Connection, 601/83 Mount St, North Sydney NSW 2060, +33-02-99-66-11-77, frenchtraveldotcom.au

No comments:

Post a Comment