Saturday, May 21, 2011

Östeuropa Land & Sea Vacations

The Black SeaMany forna sovjetstater anses vara en del av det som kallas Östeuropa. Dessa inkluderar Vitryssland, Moldavien, Ukraina och de baltiska staterna Estland, Lettland och Litauen. Dessutom erkänner FN Tjeckien, Ryssland, Bulgarien, Rumänien, Moldavien, Polen och Slovakien som en del av vad överensstämmer Östeuropa. För besökare är Östeuropa en fantastisk plats för äventyr, som omfattar låga priser, rika historia, vänliga lokalbefolkningen och oförstörd, hisnande landskap, både i land och hav. Vitryssland Avgustovski kanal är BelarusBelarus en stat i Östeuropa, med ett område som omfattar nästan 40 procent naturliga landskap, många av dem grönskande skogar av ek, lönn, tall och björkar samt ett rikt djurliv, inklusive vildsvin , varg, bäver, visenten, rådjur och lodjur. Det finns omkring 11 sjöar i Vitryssland och över 20.000 floder, tre av de största och är den Pripyat, Dnepr och Neman.



Den vitryska regeringen sponsrar en årlig Slavianski Bazaar i staden Vitebsk, som visar de många och begåvade vitryska konstnärer, musiker, författare och skådespelare.



Vitryssland erbjuder fantastiska naturupplevelser med omfattande vandringsleder bland skog och rik historia med ett antal 12-och 14: e talet slott att utforska.



Beltourist; Strovilenskiy Tr 13 av. 65, Minsk, Vitryssland, +7-909-957-1245; beltouristdotcom Estland Tallinn EstoniaEstonia gränsar till Östersjön i väster, Lettland i söder, Ryssland i öster och Finska viken i norr. Det går färjor som går från Tallinn, landets huvudstad, till Helsingfors i Finland och Stockholm i Sverige. Som en del av Schengenområdet i Europeiska unionen har Estland öppna gränser med resten av Europa och kräver inte visum för medborgare i Förenta staterna, Kanada och Australien.



Det område i Estland beräknas till 50 procent skog, och det omfattar mer än 1.500 öar, vilket gör det till en idealisk plats för sailing.



Även i Tallinn kan du uppleva vackra promenader längs kullerstensgator och förundras över stadens medeltida arkitektur, placera den bland UNESCO: s världsarvslista platser under 1997. En av mest hisnande byggnader i Tallinn är Kadriorg Palace, som byggdes år 1718 för Peter den store av Ryssland.



Lake Peipus, ranking som fjärde största sjö i Europa, är öppen för fiske och rekreation har webbplatser med rastplatser längs den strand.



Estniska Turistrådet, Lasnamäe två, Tallinn, Estland 11.412, +372-6-279-770, tourism@eas.ee Ukraina och Svarta havet Svarta havet, UkraineThe Svarta havet är mindre salt än de flesta världshaven, eftersom det började som en sötvatten sjö, tills för ungefär 7.000 år sedan, då havsnivån i Medelhavet steg och översvämmade i sjön, det omvandlas Svarta Havet. Legenden säger att denna översvämning var vad som nämns i Bibeln som Noas flod.



Odessa i Ukraina är en av de gynnade städer för semestrande i Svarta havsstränder. Staden är ett stort kulturellt och historiskt centrum, med statens balett teater och opera, samt ett stort antal museer och konsthantverk områden för shopping.



Odessa fem stränder är: Arcadia Beach, känd för att ha en förstklassig kurort, Lanzheron Beach, närmast staden, Dolphin Beach, erbjuder några av de renaste vatten, Otrada stranden, där du måste ner via kabel bilar att njuta av sommarnätter och varma vatten, Riviera Beach, som har windsurfs och Jet-Skidor finns att hyra.



Visit2Odessa; Novoselskogo gata 60, Ukraina Odessa,, +380-48-728-8096, visit2odessadotcom

No comments:

Post a Comment