Saturday, May 14, 2011

Populära turistattraktioner se i Rom

Den Roman Colosseum är en av de mest kända turistattraktionerna i världen.Historien om Rom spår tillbaka mer än 3000 år och attraktionerna i den eviga staden erbjuder en glimt av i en stad tvåspetsnitar genom antagandet av två olika religiös tro system. Populära turistattraktioner i Rom är bland de mest besökta webbplatserna på planeten. Var beredd på trängsel och långa köer och du kommer att trivas mycket mer. The ColosseumThe ruinerna av den antika Roman Colosseum är en av de mest kända strukturer på jorden. Du kommer att göra bättre att köpa din biljett på Palatinen istället för att stå i den långa raden som utgör början utanför Colosseum i sig. Byggande på Colosseum inleddes i AD 72 och under århundradena det var synen av gladiator slagsmål, när slakten av kristna och ännu sjöslag mellan levererar metod skulle fyllas med vatten.

Roman Colosseum, Piazza del Colosseo; 00184 Rome; 06 396 7.700; the-colosseum.net/idx-en.htm Roman ForumThe Forum Romanum kan hittas i hjärtat av staden där det brukade vara mittpunkten i antika romerska vardagen . För det som återstår av forumet att inte bli bara en meningslös mosaik av ruiner, bör du attackera den med en plan i förväg. Du vill skapa en väg som garanterar att du kommer att få en titt på Via Sacra vägen, templen i Antoninus and Faustina och Vestatemplet. Längs vägen ta del av den samling av korintiska kolonner och senaten där antika romerska talare höll tal.

Roman Forum, Via dei Fori Imperiali, 00186 Rom, 06 3.996 7.700; romanforumdotcom The PantheonThe Pantheon är den bäst bevarade av Roms många gamla strukturer. Det du ser idag är faktiskt näst Pantheon som återuppbyggdes efter en brand förstörde det ursprungliga byggnaden i AD 80. Ursprungligen byggt att hedra romerska gudarna, var Pantheon förvandlats till en kristen kyrka i det sjätte århundradet av påven Bonifatius IV. Eftersom Pantheon är så mycket bättre bevarade än andra romerska konstruktioner, är det också mycket ofta ett av de mest trångt sevärdheterna i Rom. Försök att arrangera ditt besök på en arbetsdag för att undvika folksamlingar så mycket som möjligt.

Pantheon, Piazza della Rotonda, 06 6830 0230, romedotcon / gudavärlden Sixtinska ChapelThe Sixtinska kapellet är platsen för inte bara en av de mest kända konstverken i världen, men en av de mest fantastiska historier i historien om konst. Michelangelos åratal målning fresker på taket genom att ljuga plant på rygg. Det viktiga att komma ihåg när du besöker i Sixtinska kapellet att ta i Michelangelos mästerverk är att det är en helig plats. Turister som dyker upp i shorts, minikjolar och t-shirts kommer inte att få en chans att se berättelser från Bibeln utvecklas In Living Color högt ovanför deras huvuden, eftersom de kommer att avvisas. Sixtinska kapellet ligger bara en liten del av den massiva Vatikanmuseet och det är värt att kolla in de mindre kända gallerier.

Sixtinska kapellet, Viale Vaticano, 00165 Vatikanstaten, Rom, 06 6.988 4.947; mv.vatican.va/3_EN/pages/MV_Home.html

No comments:

Post a Comment