Thursday, May 19, 2011

Barer i Mandal, Norge

Utsikt över hamnen i Norge spetacular.Behandlad för att ett område rikt på kultur och genomsyrad av utomhus skönhet, besökare till Norge hitta de personer varm och vänlig och pubar och restauranger välkomnande. Mandal, den sydligaste staden i Norge har flera restauranger, barer som serverar ett utbud av mat och dryck, perfekta ställen att komma ikapp med vänner och titta på en fotbollsmatch på TV. Hr. Redaktör!Its 1930-talet journalistik tema är lämpligt placerad som det är i den byggnad där stadens första tidning publicerades på första våningen. En bar med fullständiga rättigheter, Hr. Redaktör! finns också en restaurang som serverar lättare rätter till både lunch och middag. Utanför kan man äta i milt väder. Alla kreditkort accepteras.



HR Redaktör!, Förvara Elveg. 23 A,, 4514 Mandal, Norge, red.no / Jonas B. GundersenFor en öl och pizza huvud till Jonas B. Gundersen. Även välkända och mycket populär för sin pizza, har Jonas B. Gundersen en full italiensk meny samt vara en bar med fullständiga rättigheter. Njut av gratis jazz på den första lördagen i varje månad med en roterande grupp konstnärer. På varje onsdag under juli, sponsorer restaurangen gratis konserter i Hestetroa, torget. Jonas B. Gundersen är en favorit i den här staden. Öppen för både lunch och middag, accepterar denna restaurang alla kreditkort.



Jonas B. Gundersen, förvara Elveg. 25,, 4.514 Mandal, Norge, jbg.no / Marna CaféWith det största utbudet av drycker i staden så är Marna Café en nyfiken anläggning som erbjuder sittplats på en terrass och en pråm. Förutom en blandning av Cajun och amerikanska mat, ortsbor och besökare njuta av underhållning utomhus under sommaren från lokala musiker.



Marna Café, förvara Elveg. 47 B, SE-4.514 Mandal, Norge, marnacafe.no / Restaurang HydrofoilenFor en makalös utsikt, prova restaurangen Hydrofoilen finns i slutet av stranden så att gästerna kan se Hatholmen fyren och trä vakttorn brukade låta fisket i stan vet att lax anländer. Med en bar med fullständiga rättigheter och utomhus sittplatser, kan gästerna njuta av ett utmärkt urval av drinkar och öl för att gå tillsammans med meny med färsk fisk och enkla medelhavsmat. Alla kreditkort accepteras.



Hollenderg. 1,, 4514 Mandal, Norge, hydrofoilen.no / SjøbodenSjøboden ligger vid strandpromenaden sträcker sig längs stranden i Mandal och är ett populärt ställe för sin storbilds-TV och grupper av fans att titta på lokala fotbollslag. Sjöboden i en bar med fullständiga rättigheter och är öppen under sommaren bara.



Sjöboden, Bryggeg. 6,, 4514 Mandal, Norge

No comments:

Post a Comment