Monday, May 16, 2011

Saker att göra i Amsterdam i februari

Amsterdam är kallt i februari, men det finns mycket att göra.Amsterdam är en livlig, cykelvänlig stad som lockar turister för att uppleva dess rika kultur och storslagna landskap. Stadens största turismen månader mellan april och september, när dagarna är längre och temperaturen mer mild. Ändå besök i Nederländerna i februari i allmänhet är billigare och mindre trängsel. Det finns gott om saker att göra i Amsterdam i februari för resenärer som vågar trotsa kyla, som staden ofta ser temperaturer kring noll under månaden, enligt Varför Go Amsterdam. Ice fri stil i MuseumpleinFrom December igenom början av mars, kan Amsterdam infödingar och besökare besöka Museum Quartier i Museumplein, beläget strax söder om Leidseplein, där en offentlig skridskobana drar nybörjare och experter att åka över en isbelagd Plaza. Skridskoåkning är gratis för besökare och museet torget är upplyst på natten och ger en utomhusaktivitet för frostskador Amsterdam i februari. Lokala leverantörer tjäna signature förfriskningar som holländska varm choklad och Poffertjes (mini pannkakor) i det omgivande torget.

Museumplein, Ligger mellan Paulus Potterstraat och Museumplein av Van Baerlestraat, 1071 CX Amsterdam, Nederländerna Tour de Heineken BreweryThose som besöker Amsterdam i februari kan värma upp med en rundtur i Heineken-bryggeriet, beläget i centrum av Amsterdam. Beskyddare till Heineken-bryggeriet lära sig om Heineken familjen och alla detaljer i brygga öl. Turer inkluderar stopp på Heineken World Bar, och det finns även en provsmakning bar för kunder att få full Heineken Experience (se referens 1). Två drinkar medföljer Heineken Experience, och turer köra 90 minuter lång.

Heineken Brewery, Stadhouderskade 78, 1072 Amsterdam, Nederländerna, 011-31-20-523-9222, heinekenexperiencedotcom besöka Van Gogh MuseumMost saker att göra i Amsterdam i vintermånaderna är inomhusaktiviteter, men museet lovers besöker Nederländernas mest livliga stad verkar inte ihåg. Van Gogh-museet är ett måste för konst entusiaster, som den berömda museum har den största samlingen av Vincent Van Gogh verk i världen. Den innehåller också flera utställningar från andra kända artister. Van Gogh-museet är beläget i stadens museum kvarter och ligger i mellan Rijksmuseum och Stedelijk Museum.

Van Gogh-museet, Paulus Potterstraat 7, 1071 CX Amsterdam, Nederländerna, 011-31-20-570-5252, vangoghmuseum.nl

No comments:

Post a Comment