Thursday, May 12, 2011

Rundturer i Europa

Europe lockar över 480 miljoner besökare årligen.Europa är en kontinent som består av ett antal mycket olika länder som lockar över 480 miljoner besökare årligen. Paris, Aten och Rom i synnerhet är mycket populärt turistmål, och det finns ett antal researrangörer som kör sightseeingturer i var och en av dessa städer. Sightseeingturer Paris, FranceHome av Eiffeltornet de Arch de Triomphe på Champs Élysées, Notre Dame, Louvren och Picasso-museet, har Paris en uppsjö av webbplatser att se, och det finns flera researrangörer i stad. Rundturer i Paris, som drivs av Tours och Co Associates erbjuder ett stort antal tränare, kryssning, cykling, promenader och bussresor Paris. Resans pris och varaktighet är beroende av vilken typ av turnén.

Rundturer i Paris, Tours och Co Associates Inc., 13 North Saint Clair St, Toledo, OH 43604, 419-244-6440, sightseeing-turer-i-parisdotcom Rundturer i Aten, är GreeceAthens känd för att vara födelseplats demokrati, Sokrates och Platon. Men Akropolis, den historiska Plaka nedanför den och andra sajter i staden är vad besökarna kommer till staden att se. Flera researrangörer operatörer erbjuder sightseeing utflykter i hela staden. En av dessa är Windmills Resor och turism. Den här turen överföringssystemet erbjuder Aten City Tour och Aten Efter Dark-touren.

Väderkvarnar Resor och turism - Aten Branch, 415, Vouliagmenis Ave. & 2, Ergaton Typou Str.. 16.346 Ilioupolis, Attica, Grekland, +30-210-996-7839, windmillstraveldotcom rundturer i Rom ItalyThe eviga staden, en gång säte för det romerska imperiet, är hem för många webbplatser som lockar miljoner turister varje år: Colosseum, Forum Romanum, Vatikanen, Peterskyrkan, Pantheon och mycket mer. En guidad tur är ett bra sätt att se dessa sevärdheter och Context Travel erbjuder Walking Seminarier i Rom som styrs av forskare och experter med insidan kunskap om de platser och områden besöks. Tur grupperna är små så att varje besökare få mest ur utflykter. Bakgrund Travel erbjuder även 2 ½ dag Rom Mini-resa som tillåter turister att uppleva Rom från alla vinklar, och 5-dagars åkern till bordet: Roman matkultur för familjen tur som är inriktad på familjer, och bland annat utflykter en gård, vingård eller oliv egendom.

Bakgrund Resor - Huvudkontor, 2208 South Street, Philadelphia, PA 19146, USA; 215-392-0303

Bakgrund Resor - Italien kontor, via Baccina 40, Roma 00184, Italien, +39-06-9762-5204, contexttraveldotcom

No comments:

Post a Comment