Friday, May 13, 2011

Italiensk matlagning Skolor i Italien

Mama MargaretMama Margaret & Friends erbjuder ett komplett meny av kulinariska äventyr, från touring den toskanska landsbygden att bo hos en familj och lära husmanskost i Sorrento. Du kan inte bara skaffa sig färdigheter i köket, men du får också en smak av den italienska kulturen.



Mama Margaret har så många lockande alternativ som du kan ha problem beslutar sig för att plocka. I en klass, träffas sicilianska bönder och kockar, i en annan, du utforska Barbaresco och Barolo vin land. Du kan även skräddarsy en lärorik erfarenhet för dig själv, vänner och familj. Paolo MontiYou'll finner också en mängd olika alternativ på Chef Paolo Montis Cucina Italiana, baserat i Lucca. Om du har ont om tid, kan du ta en dag, hands-on sessioner som "" The Fish klass, "" "" huvudingredienserna och såser klass "eller" "The Fresh pasta och pizza klass." "



Om du vill ha en bredare erfarenhet, prova flera dagars program. Du kan tillbringa sju dagar i Toscana, med klasser i Lucca och njuter resor till vingårdar och marknader i omgivande områden. Du kan ta den veckolånga "Smaker från Sicilien" tour eller "" de bästa smakerna i Italien "" klass som omfattar nio dagar i Toscana, Liguria, Emilia Romagna och Piemonte. Mat ArtisansAlso baserad i Toscana, matlagning lärare och författare Pamela Sheldon Johns erbjuder en dag och vecka långa kulinariska workshops heter Food hantverkare. Klasserna hålls året runt på Poggio Etrusco, hennes 15-hektar ekologisk gård i närheten av Montepulciano.



I varje klass, får du praktisk undervisning, se en demonstration på en restaurang och / eller besöka en lokal mat hantverkare. Klasserna, är baserad på säsongsbetonade rätter, antingen engelska eller översatt av en professionell. Vissa kurser är baserade på särskilda teman, såsom toskanska oliv eller skörden. Roman KitchenDiane Seed är född i Storbritannien men har bott i Italien i mer än 30 år. Författaren av kokböcker som "" Top Hundra pastasåser, "Seed lär italiensk matlagning i sitt hem, Doria Pamphili palatset i Rom.



Instruktören tar sina elever till marknaden och återgår sedan till köket för att ge praktiska lektioner. De lär sig att göra rätter som octopus sallad, fyllda, vita musslor, sparrisrisotto, och kyckling med svarta oliver och fänkålsfrön. Förutom hennes klasser i Rom, bedriver Seed skolor i Apulien och Sicilien och på Amalfikusten. Cook ItalyCarmelita Caruana specialiserat sig på enkla, läckra husmanskost, och hon baserar sin Cook Italien klasser på årstiderna. Kan du prova "toskanska påsk Festival" "eller" Våren på Sicilien, "eller gå för" "Late Summer högtiderna" "eller" Skördetid "."



Klasserna, som hölls i olika regioner, är begränsade till sex elever, så alla får en verklig praktisk erfarenhet. Du kan också begära en anpassad klass via e-post.

No comments:

Post a Comment