Monday, May 30, 2011

Barer i Paphos, Cypern

Kolla in barer i Paphos, Cypern.Den antika hamnstaden Paphos som en gång var en dominerande handelsstation och huvudstaden i Cypern under romartiden. Den lilla staden är oftast refereras som den plats där Afrodite steg upp ur havet. Området är en växande turist lokal tack vare ett inflöde av pengar och och byggande av resande-vänliga boende och restauranger. Medan kuster är vackra under dagen, erbjuder Pafos massor att göra när solen går ner. Ace Cocktail BarAces Cocktail Bar är en australisk-ägd pub i centrala Paphos som erbjuder en helt luftkonditionerade oas att fly värmen. Det finns tre stora skärmar och sex tv-apparater total visa fotboll och rugby matcher att en trogen grupp av lokalbefolkningen. Musik tenderar att fokusera på 60 och 70 R & B och hip-hop, medan söndagskvällen funktioner karaoke. Ta en drink medan du titta på spelet, välja från en robust meny på över 60 australiska och internationella cocktails, vin och öl. Ess kan också värd privata och temafester på begäran.



Aces Cocktail Bar, Ayias Anastasias, Kato Pafos,, Pafos, Cypern, +357-26-936-400, acesbarpaphosdotcom PitStop BarLocated av 28 gravar Kings Road, är PitStop erbjuder ständigt underhållning. Det finns en racing dekor som sätter idrottsliga stämningen i den här baren, där du kan se alla större sportevenemang. Prova på bingo och trivia på måndag. Onsdag är karaoke kväll, tisdagar och fredagar har levande musik, och lördag ägnas åt sport. Se en av deras stora TV-apparater, eller smutta på öl, vin eller en drink. Baren är familjevänliga under dagen, med köket öppet från 10:00 till 23:00 Baren har öppet efteråt tills runt 2 på morgonen och har öppet alla dagar i veckan.



PitStop Bar, 28 Tombs of the Kings Road, Kato Pafos, Pafos, Cypern, +357-26-933-852, cyprusvideoportaldotcom / video / PitStop Notos Musik BarWith en tydlig bild av Medelhavet, är Notos Music Bar en utmärkt plats för levande musik sju dagar i veckan. Måndag och tisdag är anpassade för internationell musik med lokala DJs, är det onsdag rock och techno, torsdag och lördag är latin natt och fredag ​​är Dance och etnisk musik. Om du vill förbättra dina rörelser, prova danslektioner med DJ Afrodite torsdagskvällar. Det finns gott om spel för de mer intresserade av att spela som biljard, dart, kort och även backgammon. De erbjuder en exotisk cocktail meny och hälsosam mat hela vecka startar kl 11 på morgonen till 10 på kvällen, då platsen blir en sen natt klubb tills festen tystnar.



Notos Music Bar, Kato Pafos, Hamnområdet,, Pafos, Cypern, +357-26-939-616, notosbardotcom

No comments:

Post a Comment