Friday, May 27, 2011

Hotell i Augustów, Polen

Augustów är känd för sina vattensporter.Augustów är en liten stad i nordöstra Polen som ibland kallas "The Nordens Venedig" på grund av dess pittoreska läge och många sjöar. Staden är känd som kurort och dess vattensporter, vilket fick många att besöka för att simma, kanot och vattenskidor. Augustów är också värd många evenemang varje år, såsom Augustów sommarteater, vatten Slalom och the International Water Ski Jumping Competition. Hotell Polonia Hotel Polonia har ett stort parti cykelparkering.Hotel Polonia har 58 enkel-och dubbelrum och sviter. Många motorcyklister stanna på Hotel Polonia på sina resor, och därför erbjuder övervakade parkering intill hotellet för motorcyklar. Hotellet har också en egen restaurang som serverar polsk och regionala livsmedel till frukost, lunch och middag.På helgerna, är turer till Vilnius, Palanga, Troki Klaipeda, Curonion Spit, Kętrzyn and Gierloza erbjuds.Under de kalla vintermånaderna, hotellet har även släde rider, musik och drycker av branden.



Hotel Polonia, Ul. Mazurska 4, 16-300 Augustów, Polen, 48 87-644-22-44, hotell-polonia.augustow.pl Hotel Warszawa Hotell Warszawa har ett eget volleybollplan.Hotellet Warszawa ligger vid sjön Necko och har 90 hotellrum och sviter, med 15 trebäddsrum och en handikappad åtkomligt för rummet. Alla rum har satellit-TV, gratis trådlöst internet, en minibar, och solstolar. För företag och affärsresenärer, Hotel Warszawa konferenslokaler utrustade med TV, video, videokameror, blädderblock, bildspel och multimedia projektorer, trådlöst Internet och videoskärmar. Hotellet har också en volleybollplan, observation däck, yachthamnen, privat strand, biljard, vatten uthyrning och cykeluthyrning. Hotellets restaurang, den Kolumnowa har utsikt över sjön och omgivande landskap, och hotellet erbjuder också en lounge och tesalong.



Hotel Warszawa, ul. Zdrojowa 1, 16-300 Augustów, Polen +48-87-643-85-00, hotelwarszawa.pl Hotel Lesnik Hotel Lesnik har en lekplats.Hotellet Lesnik ligger nära sjön Biale i the Augustowska Forest. Den har 19 enkel-, dubbel, trippel eller fyrbäddsrum. Alla gäster har tillgång till hotellets spelrum, och vissa priser inkluderar frukost. Lesnik har en sommarträdgård, chidren lekplats, och gratis trådlöst internet i hela hotellet. Det finns också en restaurang, det Mysliwska, som serverar polska och europeiska rätter, liksom en gästlounge erbjuder ett brett urval av drycker. Hotel Lesnik kan hjälpa till att organisera och tillgodose bröllop, företagsevenemang, banketter och andra speciella tillfällen.



Hotel Lesnik, ul. Turystyczna 19A, 16-300 Augustów, Polen, +48-87-644-35-70, lesnik.pl

No comments:

Post a Comment