Tuesday, May 31, 2011

Hotell i Wroclaw, Polen

Wroclaw är en pittoresk stad fylld med broar, vattenleder och parker.Wroclaw är en liten stad i Nedre Schlesien i Polen. Det är en pittoresk stad bestående av öar, vattendrag, broar, parker samt en vacker medeltida torget. När beslagtogs av nazisterna, har Wroclaw bli centrum för näringslivet och turismen i området, med en internationell flygplats, bilindustrin, och utländska investerare, inklusive Toyota, Bosch, Siemens, 3M och Volvo. Wroclaw har också många årliga kulturella evenemang, såsom Jazz På Oder Festival, One-lagen teaterföreställningar och Wroclaw Guitar Festival. Scandic Wroclaw Scandic Wroclaw restaurang serverar polska rätter och internationella viner.Scandic Wroclaw har 164 standard och superior rum och sviter, 128 av dem är rökfria. Alla rum har kaffe-och te-kokare, trådlöst internet och TV. Hotellet har handikappade-tillgängliga rum, ett garage, mötesfaciliteter och parkering utomhus. Barn bor gratis och alla gäster serveras frukost dagligen. Hotellets restaurang serverar polska och internationella viner. Det finns också en barnpool. Gästerna kan använda 24-timmars gym, och hotellet också sports en barnens lekrum, komplett med TV, filmer och moduler spela. Hotel Wroclaw har mötesrum i flera storlekar, från 15-kvadratmeter styrelserum till "" Konsert "" storlek på 250.



Scandic Wroclaw, 49/57 Pilsudskiego St, 50-032 Wroclaw, Polen, +48-71-787-00-00, scandichotelsdotcom Mercure Panorama Wroclaw Mercure Panorama Wroclaw har en aperitif bar som serverar drinkar och snacks.Mercure Panorama Wroclaw ligger i centrum av staden, inom gångavstånd från buss-och järnvägsstationer, torget, Gamla Stan, Tum Island, restaurangerna och affärer. Mercure har 150 enkel-och dubbelrum, 118 av dem är rökfria. Alla rum har satellit-TV, hamnar data, minibar, skrivbord och trådlöst internet. Hotellet erbjuder också ett skrivbord turistinformation, ett joggingspår, en uppvärmd inomhuspool, företagstjänster och kemtvätt. Mercure har flera storlekar av möteslokaler, en aperitif bar som serverar drinkar och snacks, room service och Dominikanska Restaurang, som har både polska och internationella rätter.



Mercure Panorama Wroclaw, pl. Dominikański 1, 50-159 Wroclaw, Polen, +48-71-323-27-00, accorhotelsdotcom Radisson Blu Hotel Wroclaw Alla gäster har rätt till Radisson Blu: s Super Breakfast Buffet.Radisson Blu Wroclaw har 162 standard, superior och business-class rum och sviter, som även innehåller två handikappade åtkomligt för rum. Alla rum har TV och telefonsvarare. Standard och superior rum och sviter rum har uppringt Internet-anslutningar. Alla gäster har rätt till hotellets Super Breakfast Buffet och nyttjandet av dess 24-timmars fitnesscenter. Hotellet har även en skönhetssalong, businesscenter och rumsservice. Gästerna kan njuta av frukost, lunch och middag på Aquarelle Restaurang, och drinkar och snacks i Sqwiggles Bar.



Radisson Blu Hotel Wroclaw, 10 Purkyniego St, 50-156 Wroclaw, Polen, +48-71-375-00-00, radissonbludotcom

No comments:

Post a Comment