Friday, April 22, 2011

Turer i Venedig, Italien

Venedig, Italien, är känd för sina vattenvägar kanaler.Inbäddat i norra Italien är Venedig, känd av många andra namn inklusive staden Broar och staden Masker. Venedig sträcker sig över öarna 117 i Adriatiska havet, och ses som en av de viktigaste turistmålen i världen för konst och stiftelsen sedan 1800 talet. Många sevärdheter dra turister till Venedig, som Markuskyrkan, Canal Grande och Piazza San Marco. Om du föredrar turer över att utforska staden själv finns det flera promenader, till båtliv och tematiska turer utforska Venedig. Walking Tour med Canal Boat TourThe en dag gång / båt tur är perfekt för en resenär första resa till Venedig eftersom den använder två metoder för att utforska alla berömda sevärdheter i staden, samt ger historia, kultur och shopping. Med en engelsktalande expert guide, kommer du att börja dagen med 2-timmars Avventure Bellissime Original Venedig Rundvandring, där du lär dig Venedig fulla historia. Besökts inkluderar Markusplatsen och den omgivande berömda landmärken (inga linjer garanterat med din speciella passerar medföljer), en resa av dolda Venedig broar, gränder och kanaler, Marco Polo's House, venetianska arkitekturen, Rialtobron, palats och kyrka Giovanne e Paolo - Pantheon i Venedig.



Innan andra turné av dagen kommer du att kunna äta lunch där du väljer, sedan ombord på båten för det populära Canal Grande båttur. Denna tur hjälper besökarna lära sig historia och legender om den välkända (och mindre kända) kyrkor, palats och andra viktiga byggnader. Om det är högt vatten eller religiösa ceremonier som förekommer kommer Markuskyrkan inte ingå i turen.



Avventure Bellissime, 1063 San Marco, 30124 Venezia, +39.041.970499, Tours-italydotcom Tre-Island båttur VeniceThis tur är perfekt för dem som har besökt Venedig förut och vill lära sig mer om de kringliggande öarna och regionens historia. Det är en stor flerspråkig grupp turné med kunniga guider. På morgonen lämnar båten från San Marco i centrum av Venedig till de tre öarna Murano, Burano och Torcello. Murano är känd för den berömda glasblåsning som har en tradition här sedan den 10: e talet, och har fått erkännande världen över för "" Murano glas. "" Burano är förmodligen en av dem vackraste av Venedigs öar, där det är känt för spetstillverkning och fiske.



Kanalerna är fodrade med godis-färgade hus och små fiskebåtar, så det är perfekt för dem som vill besöka ett pittoreskt ganska ön. Torcello har bara 60 invånare, men det är hem till den första domkyrkan i Venedig, den 7: e århundradet venetiansk bysantinsk katedral Santa Maria Assunta.



Denna tur går snabbt med besök på varje ö varar bara 40 minuter så det är inte för dem som vill ta sin tid i lugn takt.



Avventure Bellissime; 1.063 San Marco; 30124 VENEZIA, +39.041.970499, Tours-italydotcom dolda Venedig Walking TourThis turné centra runt gångavstånd till de dolda delarna av staden som de flesta turister inte känner till. Med hjälp av en expert engelsktalande guide, får du uppleva den rika historien i San Polo distriktet i Venedig, där turister sällan går och det är en av de vackraste delarna av staden.



Turen börjar i grönsaker och fisk marknader Rialto (som brukade vara ett kommersiellt centrum i den venetianska riket), då den är på att besöka en gammal, dold fängelse och att lära sig om Ringaren i San Giacomo kyrkan. Även på denna tur kommer du också lära dig mycket om den kommersiella och lyx industri i Venedig, om hur objekten omsattes och hur den skapade identiteten av öarna. Det är en garanti för att du kommer att se några av de äldsta hus och anläggningar i Venedig, liksom den gamla röda light district Casteletto och kyrkan Frari som innehåller konstverk av Bellini och Canova.



Avventure Bellissime, 1063 San Marco, 30124 Venezia, +39.041.970499, Tours-italydotcom

No comments:

Post a Comment