Thursday, April 21, 2011

Barer i Altea Spanien

Altea, SpainOn kusten mellan Benidorm och Calpe, den spanska staden Altea är känd för sin ståtliga vita hus och utsikt vid havet. På natten Altea kommer till liv med musik och spanskt vin. De smala gatorna i staden är hem för många kaféer, barer och pubar som erbjuder kvällsunderhållning till överkomliga priser. Stranden hotell i staden har också cocktail barer som serverar några av de bästa spanska vinerna. Sands AlteaLocated tvärs över hamnen i Altea, är Sands en av high-end barer i området med en elegant men ändå bekväm miljö. Barens mahogny-fodrade väggar visa upp några av de bästa viner från olika delar av Europa, i själva verket har detta exklusiva cocktailbar av några av de bästa vin och öl över hela kontinenten. För kunder som vill prova lokala rätter och serverar baren också lokala delikatesser. Varje torsdag erbjuder Sands levande musik 9-11 pm Baren är öppen lördag till torsdag från 05:00 till sent på kvällen och erbjuder gästerna fri parkering.

Sands, Altea, San Perre 44, Altea, Spanien 03590, 011-34-96-688-1161, sand-alteadotcom Hotel Cap Negret, AlteaFor besökare som vill ha en plats att slappna av och njuta den bästa utsikten över Medelhavet, Baren Hotel Cap Negret är ett bra ställe att svalka hälarna med en cocktail. Sitter mitt i hotellets trädgårdar, erbjuder den välfyllda baren ett brett utbud av vin, sprit, öl och uppfriskande drinkar cocktail. För öl-älskare, erbjuder baren en rad val bland annat den berömda tyska ölsorter. För att tillgodose vinälskare, baren lagren berömda vinetiketter, däribland några av de bästa vinerna i Spanien och Frankrike. Bortsett från att tjäna vin, öl och sprit, erbjuder baren också latin musik och live-framträdanden av lokala och internationella konstnärer. Hotellets gäster kan fira sina födelsedagar fritt i baren. Baren är öppen måndag till söndag från 5 pm till gryningen.

Hotel Cap Negret, Altea, Ctra Valencia-Alicante km 159, Altea, Spanien 03590, 011-34-965-84-12-00, hotelcapnegretdotcom Hotel AltayaWhen det kommer till high-end barer runt Altea, är baren på Hotel Altaya en lokal favorit. Beläget i hotellets täckt uteplats, utsikt över denna lokal den natursköna Medelhavet och erbjuder speciella cocktails och andra uppfriskande drycker. Baren serverar inte mat, men gästerna kan beställa sina favoriträtter i hotellets egen restaurang och har mat serveras i baren. För speciella framträdanden, välkända lokala och internationella artister spelar live musik i baren som är öppen för allmänheten från 5 till 12 pm Hotellet erbjuder gratis parkering för bar kunder som inte hotellets gäster.

Hotel Altaya, Calle San Pedro 28, Altea, Spanien 03590, 011-34-965-840-800, hotelaltayadotcom

No comments:

Post a Comment