Tuesday, April 26, 2011

Belgien Monument

Medan många människor kan se längre än Eiffeltornet när de passerar Atlanten, Europa är så mycket mer. I Belgien, hem av stor konstverk och historiska slagfält, kan du hitta monument som inte kan slå. Denna nation på 10 miljoner, enligt CIA World Factbook, ståtar med ett antal monument som tilltalar ett brett spektrum av resenärer, oavsett deras intressen. Oavsett om du älskar konst eller historia, detta lilla land, som ligger vid korsningen av Europas germanska och latinska kulturer, erbjuder ett antal oemotståndliga destinationer. Rubens HouseFor konsten älskare, hus Peter Paul Rubens i Antwerpen är en syn man inte bör missa. Byggt i Renaissance-barock stil, ombyggda den store konstnären huset efter en vistelse i Italien. I denna fantastiska bostad, underhöll Rubens royalty tillsammans med många förgrundsfigurer för dagen. Dessutom tjänade huset som hans verkstad och här föddes de flesta av hans berömda målningar. När tiden gick detta utsökta hus såg ett antal ägare, så småningom blev bara en skugga av sitt forna, härliga själv. Lyckligtvis, 1937 huset köptes av staden Antwerpen och huset under gick en restaurering med hjälp av skisser från 1680-talet som besökare att resa tillbaka till det härliga epok.



Rubens House, Wapper 9 till 11, 2000 Antwerpen Hotel RavensteinIf du söker lyx, 15-och 16-tals stil, kommer Hotel Ravenstein i Bryssel inte svika. Ett av de imponerande monument till House of Bourgogne som föregick Habsburgarna är detta imponerande medeltida byggnad se till att fånga ögat. Denna imponerande tegelbyggnaden hearkens tillbaka till en stil som är nästan utrotad i modern Bryssel. Under århundraden flesta byggnaderna på den epok försvann i en brand, inklusive det kungliga palatset. Det är värt att notera är att om du planerar att göra bokningar förbereda en måltid, inte en natt, eftersom byggnaden inrymmer nu en fransk restaurang och en Professional Institute.



Hotell Ravenstein, Ravensteinstraat 1, 1000 Bruxelles, Belgien Mardasson MemorialFor de fascinerats av andra världskriget, den Mardasson Memorial utanför Bastogne är ett monument som kommer att fånga din fantasi. Färdig år 1949, högtidlighåller monumentet offrandet av amerikanska soldater under Ardennerna Stötande, mer känd som Ardenneroffensiven. Den stjärnformade komplex är inskrivet med namn på deltagande regementen, och de 48 stater som höll tillbaka Hitlers sista offensiv. Under monumentet ligger en krypta med tre förändrar: katolska, protestantiska och judiska dekorerad med mosaik av franska Modernist Fernand Leger. Som platsen för en USA: s viktigaste militära segrar, bör Mardasson Memorial inte missas.



Bastogne Historical Center; info@bastognehistoricalcenter.be

No comments:

Post a Comment