Tuesday, April 19, 2011

Lyx Tours i Östeuropa

I början av 1989 kom järnridån ned och flera östeuropeiska länder återfick sin självständighet från Sovjetunionen. Under åren sedan, länder som hade setts som en homogen östblocket tillvaratagna deras olika kulturella arv och traditioner. De öppnade också sina gränser tillåter resenärer att utforska sina många historiska, konstnärliga och arkitektoniska skatter. Flera lyx turer resa till Östeuropa, och resenärer kan upptäcka dessa fascinerande länder med stil. En berättelse om tre städer: Budapest, Wien och PragueThe Tale of Three Cities är en lyx nio-dagars turné i Budapest, Wien och Prag, alla fascinerande städer som har gjort enorma kulturella och konstnärliga bidrag till Europas historia. Turen börjar i Budapest, där besökare kommer att få en privat visning av operahuset och njut middag på en privat kryssning nedför floden Donau. Andra höjdpunkter är en orgelkonsert i benediktinerklostret Pannonhalma, en rundtur av den härliga slottet Schönbrunn i Wien och bibliotek i klostret Strahov i Prag. Resan avslutas med en middag på privatbostäder i Castle Deutsch-Altenberg.

Ambercrombie & Kent Tours, 1411 Opus Place, Executive Towers West II Suite 300, Downers Grove, IL 60515, 630-954-2944; abercrombiekentdotcom The Amber CitiesThe Amber Städer nio-dagars turné tar besökarna till de baltiska länderna Litauen, Lettland och Estland med lyxiga boende i Vilnius, Riga och Tallinn. Bland höjdpunkterna finns privata visningar av Vilnius gång hemlig KGB högkvarteret och Riga Opera House och resor sida till Turaida Castle i Sigulda, det medeltida slottet Trakai slott i den litauiska landsbygden och den underbara Rundale Palace. Besökarna kommer att höra om regionens moderna historia och bevittna återuppstår deras kulturella identiteter i de senaste 20 åren.

Exeter International, 111 S. Dakota Ave. Tampa, FL 33606, 813-251-5355; exeterinternationaldotcom Destination PolandThe 11-dagars Destination Polen resan ingår kvar i första klass hotell i Warszawa, Krakow, Gdansk och Zakopane, och du kommer att utforska natursköna städer, gamla borgar, vackra landsbygden och historiska platser. Bland höjdpunkterna finns en rundtur i Gdansk gamla stad, ett stopp vid Sopot, en semesterort vid Östersjön, ett besök i Malbork, ett medeltida slott som byggdes av Tyska orden, en rundtur i Warszawa livliga Kungliga Vägen, en trendig gata med kyrkor, butiker, gallerier och kaféer, en dagstur till den rustika bergsstaden Zakopane, samt ett besök i Krakow vackra slottet Wawel och Kazimierz, en gammal judisk distrikt med en gammal judisk kyrkogård.

Hantverkare för Fritid, 18 E. 16. St, Suite 301, New York, NY 10003, 800-214-8144, artisansofleisuredotcom

No comments:

Post a Comment