Friday, April 22, 2011

Nattklubbar i Monaco

Monaco, Monte CarloKnown för sina barer och kasinon ligger Monaco på norra centrala kusten av Medelhavet. Bortsett från museer och historiska landmärken, hav och berg omger denna stad, vilket gör den till en av Europas ledande turistorter. Hem för Formula One Monacos Grand Prix, är värd denna stad andra internationella evenemang som poker turer, tennisturneringar och boxning anfall. Besökare som föredrar att prova partyscen kan besöka flera nattklubbar i staden. Stars 'N' BarsLocated mitt i hjärtat av staden erbjuder detta populära tre våningar nattklubb en unik underhållning alternativ för människor i alla åldrar. Byggd 1993 har denna anläggning en full-service restaurang, sportsbar, spel arkad, lekrum för barn, DJ, dansgolv och cyber café med WiFi. Ursprungligen en gammal övergiven lagerlokal har Stars 'N Bars förvandlats till en underhållning komplex med en hamn-sida terrass och uteservering som visar upp en vacker utsikt över hamnen och horisonten. För privata aktörer, accepterar baren reservationer och catering. Dess sammansmältning på Port restaurangen kan rymma upp till 300 personer. Bara några steg från Port de Monaco, kan gästerna njuta av en skön promenad längs vattnet efter en natt av party musik.



Stars 'n' bar, Quai Antoine IER 6,, 98000 Monaco, 377-9797-9595, starsnbarsdotcom Jimmy'zProviding en levande partyscen för de tre senaste decennierna, är Jimmy'z en exklusiv klubb med moderna interiörer uppmärksammats av techno-retro ljuseffekter och moderna möbler. Erbjuder ett stort utbud av nybakade cocktail, har det här stället också en välfylld bar som serverar internationella viner och sprit. Dess breda dansgolv gör att gästerna kan dansa till house blandat med lokala DJs medan privata bås tillåta en mysig atmosfär för privata fester. För att säkerställa VIP-rum boende och tillgänglighet, uppmuntrar nattklubb gästerna att ringa för bokning. Inom gångavstånd från stranden, är detta bar mindre än 15 miles från Palais Laskaris, en berömd turistattraktion i området.



Jimmy'z, 26 Ave. Princesse Nåd; 98000 Monaco 377-9806-7068; jimmyzmontecarlodotcom Le Kare (ning) Under dagtid är Le Kare (ning) en restaurang med modern inredning-och utomhus sittplats med utsikt över havet. Serverar frukost, lunch och te-time menyer, ger det här stället en bra plats för att träffa vänner och affärsbekanta. På natten driftstället blir en kombination av tre barer och en utomhus terrass med en lounge där klubbmänniskor kan beställa en mängd olika cocktails och sprit och njuta av DJ-musik mixar. För gäster bekvämlighet, betjänad parkering och professionella tjänster fotografering finns också. Klubben erbjuder också catering och lokalhyror för möten, presskonferenser och andra stora evenemang. Its vatten mötesplats gör att gästerna kan njuta av stadens marinmålning and skyline.



Le Kare (ning), 10 Ave. Princesse Grace, 98000 Monaco, 377-9999-2020, karementdotcom

No comments:

Post a Comment