Wednesday, April 27, 2011

Hotell i Hannover, Tyskland

Neues Rathaus (New Town Hall) är en av Hannovers mest populära attraktioner.Hannover i norra Tyskland ligger på stranden av floden Leine. Den livliga staden fungerade som politiskt centrum i Tyskland för några hundra år och förblir huvudstad i delstaten Niedersachsen. Hannover är känt för sina många parker och trädgårdar, sin eleganta nya rådhuset (Neue Rathaus), och dess stora all-promenad-och shoppingkvarter. Det var också platsen för världsutställningen 2000. Lyckligtvis erbjuder staden flera olika hotell att lägga till åtnjutande av besökarna. Hotel Savoy HannoverThe Hotel Savoy Hannover ligger precis mellan stadens centrum och den berömda Royal trädgårdar Herrenhausen. Den 18-rums hotell erbjuder enkla, rena rum med dusch och / eller bad, Internetanslutning och internationella satellit-TV. Det finns också en bastu (med massagebehandlingar), ett gym och en stor frukostbuffé - som kan serveras på ditt rum, om du vill.



Hotell Savoy Hannover, Schlosswenderstr 10, 30159 Hannover, Tyskland, +49-511-167-487-0, hotell-savoy.de Central-Hotel KaiserhofAs namnet antyder är det fyrstjärniga Central-Hotel Kaiserhof ligger i centrum av Hannover, på gångavstånd till de flesta kulturella sevärdheter och affärscentra. Familjeägda hotellet har 78 nyrenoverade rum och erbjuder en mängd bekvämligheter, inklusive kabel-TV, höghastighetsuppkoppling till internet, en gratis minibar och dagstidning. Det finns även en elegant restaurang och café och träd-skuggade biergarten gränsar hotellet.



Central-Hotel Kaiserhof, Ernst-August-Platz 4, 30159 Hannover, Tyskland, +49-051-136-830, centralhotel.de Mercure Hannover MitteThe Mercure Hotel Mitte ligger i centrum av Hannover mitt i ett av stadens många parker. Det har 171 rum, som sägs vara rena och smakfullt inredda. Alla rum har dusch, trådlöst internet, telefon och luftkonditionering. En restaurang serverar traditionella regionala rätter och erbjuder en komplett frukostbuffé. Har sju stora konferensrum som kan rymma upp till cirka 150 personer är hotellet idealiskt för konferenser och affärsmöten. Takterrassen med terrass med utsikt över staden.



Mercure Hotel Mitte, Niedersachsen, 30159 Hannover, Tyskland, +49-511-473-900, mercure.de Grand Hotel MussmanThe Grand Hotel Mussman gjordes över under 2009 och verkligen lever upp till sitt "" stora "namn. Ligger mittemot Hannover viktigaste järnvägsstationen (som har ett rykte om att vara den renaste, säkraste tågstationen i Tyskland), ligger hotellet inom gångavstånd till Eilenriede Park, Sjö Maschsee, Hannover Playhouse och museer. Många tjänster kan erbjudas, inklusive en restaurang, barnpassning, bastu, tvättstuga och snabba Internetanslutningar.



Grand Hotel Mussman, Ernst-August Platz 7, 30159 Hannover, Tyskland, +49-511-365-60, grandhotel.de

No comments:

Post a Comment