Monday, April 4, 2011

Avskilt italienska Vacations

Avskilt, land få presentreklam i Italien erbjuder fred, trollar ro och rest.A semester i Italien med tankar om kärlek och fritid. Hitta bostad som erbjuder avskildhet, lugn och ro kan bara lägga till den perfekta miljön för vila och romantik. Oavsett om det är en säng och frukost, en privat villa eller enhet i ett större boende, erbjuder Italien avskilt semester. Il PoggioloLocated i hjärtat av Toskana och Valdarno and Appennine bergskedjan, Il Poggiolo villa ligger på landsbygden landsväg bland vingårdar och jordbruksmark. Trots avskilt läge, är du bara en 40-minuters bilresa från Florens.

Det finns två boende från att välja bland, både med trädgårdar och utsikt över de omgivande bergen och dalen. Wi-Fi, är full kök och lakan ingår. De viktigaste villan, Casa colonica har två nivåer och Fyra bäddar till fem personer i två sovrummen med en bad. Den konverterade lada The Fienile, har två våningar och en stor veranda. It Sleeps sex till sju personer i tre sovrum, två badrum.

Il Poggiolo, +39-055-9911058, poggiolotuscanydotcom Gula HouseLocated cirka 60 miles från Rom, är detta stora privata villa i en lantlig by. Faciliteter inkluderar en stor in-mark pool, terrasser, trädgårdar, fem sovrum (sover 12 människor) och fyra badrum. Hemmet är fullt möblerad med alla bekvämligheter, bland annat en pizzaugn. Villan ligger avskilt på 10 tunnland mark, skuggad av vuxna träd. Ett fiske bäck rinner igenom området och det finns två små grottor att utforska.

Det gula huset, +39-3405-043468, holiday-rentalsdotcon/Italy/Rome The Millefiori Bed and BreakfastSet nära Adriatiska havet i ett avskilt område av olivlundar längs sluttningar the Itria Valley, denna gamla bondgård bed and breakfast erbjuder två dubbelrum för gäster att använda. Alla har privat badrum, tv, kylskåp, värme och separata ingångar. Det finns en gemensam gemensamt område och uteplats / terass för att njuta av utsikten och lugn och ro. Yoga sessioner finns helger mellan juni och september.

Millefiori Bed and Breakfast, Contrada Specchia, 33, Cisternino (BR), Italien 72014, +39-080- 4.441.227, bbmillefiori.eu / homeing.htm

No comments:

Post a Comment