Saturday, April 30, 2011

Saker att göra i Amsterdam

Amsterdam är en vacker stad i Europa som erbjuder kanaler, blommor, museer, god mat och många andra sevärdheter som inte bör missas. Om du besöker Amsterdam, ta del av allt detta "" Nordens Venedig "har att erbjuda. Utforska Arts Utanför RijksmuseumAmsterdam erbjuder besökarna några av de finaste konstmuseer i världen. Van Gogh-museet ligger till stor del om verk av denna impressionistiska mästare, även om nya utställningar och gallerier regelbundet väckts i med verk från andra konstnärer. Om du är intresserad av andra klassiska konstverk, kommer du att njuta säkert Rijksmuseum, som har konst från ett antal infödda nederländska konstnärer, främst Rembrandt. De två museerna är mycket alldeles i närheten, så det lönar sig att ta en hel dag ledigt för att njuta av konst och historia Holland.



Van Gogh-museet, Paulus Potterstraat 7, 1071 CX Amsterdam, Nederländerna? , +31 (0) 20 570 5200? ; Vangoghmuseum.nl



Rijksmuseum Amsterdam; Stadhouderskade 42, 1071 ZD Amsterdam, Nederländerna? , +31 (0) 20 674 7000, rijksmuseum.nl Ta en kanaltur båtar på canalLike Venedig, är Amsterdam en stad byggd kring ett system av kanaler. Den avslappnande, vackra vattenvägar föreskriva en annorlunda rundtur i staden. Vissa kanalen turer är korta resor genom Red Light District, medan andra är lugn middag frågor. Det finns en hel del företag som erbjuder turer i alla längder på många olika språk, så tala med ditt hotell concierge att hitta rätt resa för dig. Upplev Red Light District Red Light DistrictAmsterdam Red Light District kan vara skandalöst, men det är absolut inte får missa. Hasch caféer erbjuder en mängd olika stammar för att njuta och en mängd rökning apparater. Även om du har något intresse av att faktiskt stödja sexhandeln, är det fortfarande en en-av-en-slag upplevelse att se lättklädda kvinnor slåss om din uppmärksamhet genom stora glasfönster. Som en allmän tumregel är dock undvika att ta bilder av kvinnorna i fönstren. Det är inte bara ouppfostrad, kan det också få dig i några allvarliga problem med byggnadens dörrvakterna. Shoppa på Loppmarknader på Loppan marketWhether du letar efter mat, souvenirer, blommor, kläder eller resor leveranser kommer i Amsterdam loppmarknader har något till dig. Dessa gatuplan shoppingområdena är fulla av alla sevärdheter, dofter och ljud som gör Holland sådan slående och levande land. Ta några mini pannkakor och njuta av promenader genom de många stånden som erbjuder allt från mattor till strumpor till batterier till gourmet livsmedel. Det finns ett antal marknader och de alla är verksamma på olika scheman, så be ditt skrivbord hotellinformationen var närmaste öppna loppmarknad till dig. Besök blomsterträdgårdar Tulpaner i bloomHolland kan vara mest känt för träskor, väderkvarnar och tulpaner. Att njuta av de två sistnämnda, ta en snabb dagsutflykt från Amsterdam till Keukenhof Gardens. Denna massiva parken finns en vacker väderkvarn och över sju miljoner lökar. Den ideala tiden att besöka denna attraktion är mitten av april, eftersom det är då de flesta av blommorna kommer sannolikt att vara i blom.



Keukenhof Gardens, Stationsweg 166, 2161 Lisse, Lisse (Zuid-Holland), Nederländerna, +31 (0) 25 246 5555, keukenhof.nl Tour Heineken fabriken i Heineken ExperienceThe första Heineken-bryggeriet tvingades stänga sina dörrar år 1988, eftersom det var för liten att möta en växande efterfrågan på brygden. Lyckligtvis valde bolagets ägare att inte bli av med huset och i stället öppnade den för allmänheten som Heineken Experience. Besökarna kommer inte enbart att få en fullständig överblick över företagets historia, men också få ett urval av Heineken på två barer som i slutet av museet.



Heineken-bryggeriet, Stadhouderskade 78, 1072 Amsterdam, (Noord-Holland) Amsterdam, Nederländerna, +31 (0) 20 523 9222, heinekenexperiencedotcom reflektera kring historia vid Anne Franks hus Anne Frank statueAnne Frank är känt över hela världen för hennes mod och styrka under en sådan försöker period. Detta museum ger dig möjlighet att utforska det lilla huset där Anne gömde sig tillsammans med sin familj när han försökte undkomma nazisternas förföljelser. Originalet av hennes dagbok är fortfarande ligger inom museet och är verkligen en av dess mest uppskattade ägodelar.



Anne Frank House, Prinsengracht 267, 1.016 Amsterdam, Amsterdam (Noord-Holland), Nederländerna? , +31 (0) 20 556 7100? ; Annefrankdotcom

No comments:

Post a Comment