Saturday, April 16, 2011

Lista över italienska Monument

Samtidigt besöker Italien, utforska landets monument.Från Colosseum till Pantheon, är Italien hem till några av världens äldsta och mest imponerande monument. Om du reser till Italien, kommer ett besök hos dessa monument ta dig tillbaka i tiden till dagarna av de gamla romarna och några av de största skulptörerna genom tiderna. The ColosseumThe Colosseum, som ligger i Rom och som går tillbaka till 80 e.Kr., var konstruerad för att fungera som en evenemangsarena. Evenemang som gladiatortävlingar, rekonstruktioner av berömda strider och mytologiska dramer hölls i Colosseum, där uppåt på 50.000 åskådare kunde samlas för att njuta av händelser. Även Colosseum åsamkats skada av jordbävningar och vandaler, är monument vittnar om de avancerade arkitektoniska och tekniska kapacitet av tiden. Colosseum är ett av Roms populära turistattraktioner och är en symbol för Italien.

Gästerna kan besöka Colosseum dagligen från 9 på morgonen till 19:00

Colosseum, Piazza del Colosseo, 9, 00184, Rom, Italien, +39.06.39967700, romedotcon / colosseum / Den PantheonAnother av Italiens stora monument är Pantheon, som också finns i Rom. Det var ursprungligen beställd av Marcus Agrippa år 27 f.Kr. och föll offer för branden. På 126 e.Kr., var det rekonstrueras av kejsaren Hardin. Pantheon var ursprungligen avsedd att tjäna som ett tempel till den antika romerska gudarna, men sedan det sjunde århundradet har den fungerat som en romersk-katolsk kyrka - vilket det fortfarande används som idag. Den mest kända inslag i Pantheon är Oculus, en rund öppning att åtgärder 7,8 meter i diameter och sitter i toppen av byggnadens välvda tak. Pantheon är världens största icke-betong kupol och är Roms bäst bevarade antika monument.

Besökare kan turnera i strukturen från 8:30 till 7:30, måndag till lördag, och på söndagar från 9:00 till 6:00

Pantheon, Piazza della Rotonda, Rom, Italien, +39 06 68300230, romedotcon / gudavärlden / Michelangelos DavidOne av de mest uppmärksammade skulpturer genom tiderna är Michelangelos David. Statyn beställdes 1501 och stod färdig 1504 av renässansen skulptör. Det lönar hyllning till den bibliska hjälte, David. I detta överlämnande av David tycks han vara överväger strid med Goliat, som han har en slangbella över hans vänstra axel. Ursprungligen var statyn placeras vid ingången till Palazzo Vecchio. Farhågorna att det skulle falla till föga för de delar som orsakats statyn ska flyttas till Accademia Gallery i Florens år 1873, där den fortfarande visas i dag.

Besökare kan se David på Accademia Gallery tisdagar genom söndagar från 8:15 till 6:15

Accademia Gallery - Michelangelos David, Via Ricasoli 58-60, Florens, Italien, +39-055-2388-609, polomuseale.firenze.it / english / Musei / Accademia /

No comments:

Post a Comment