Saturday, April 23, 2011

Europa med tåg Vacations

Europeiska tåg erbjuda resenärer snygga, effektiva transporter.Oavsett om du reser med ett all-inclusive Eurail pass, eller helt enkelt betala när du går, se Europa med tåg är vackra, snabbt och bekvämt. Medan vissa skensystem är mer utvecklade än andra (Frankrikes höghastighetståg och Eurostar enkelt överträffar de flesta europeiska tåg) tillgänglighet och rimliga priser resa med tåg är fortfarande konsekvent i hela Västeuropa. Från de skotska högländerna för att Holland och Nederländerna, till det bördiga Loiredalen i Frankrike har tåg ett utmärkt sätt att uppleva Europa. Edinburgh och skotska HighlandsSpearheading mycket i vägen i Europa: s internationell konst och festivaler kultur, Edinburgh, Skottland, Sommaren är en non-stop artistic erfarenhet. Består av de slingrande medeltida gator, valv sten och tight "" stänger "eller gränder, omger den gamla stadsdelen i Edinburgh den berömda Edinburgh Castle och ligger på en kuperad topp av vulkanisk sten.



Stoltserar med ett arv av författare från Sir Walter Scott till JK Rowling, den gamla stadsdelen i Edinburgh med en rad affärer, restauranger, spöke turer, rundvandringar och pubar för resenärer och kultur-personer som söker att uppleva den antika staden.



Semesterfirare med tiden att skona skulle göra klokt i att besöka närliggande Fort William, som ligger några timmars tågresa norr till foten av de västra högländerna. Alldeles utanför Fort William ligger den största toppen i England: den hårda och snötäckta Ben Nevis, där atletiska resenärer kan tillbringa dagen att gå igenom fåren angreppsfria berg toppar innan du avnjuter en öl och en hemlagad måltid på bergets base.



Scotrail, Skottland främsta tågbolag, avgår till de flesta skotska städer dagligen, och kan nå London i 7-8 timmar. Amsterdam och HollandEasily ett av Västeuropas mest kända (och ökända) destinationer trafikeras kanalen staden Amsterdam. Även överfyllda med turister under högsäsong kan Amsterdam vara ett utmärkt resmål under våren och hösten månader, och erbjuder en mängd boende och transport erbjudanden för lågsäsong resenärer.



För även den mest tids-begränsade resväg, erbjuder Amsterdam värld skatter som inte kan förbises. From the VanGogh museum med världens största samling av artistens arbete i en historisk visning av hans liv och utveckling, till studion på den berömde konstnären Rembrandt - kanske den viktigaste bidragsgivaren till Nederländerna konst - med det välbesökta Anne Franks hus, kulturhistoriska museer i Amsterdam lämna någon konst och historia kännare väl blidkas.



Höghastighetståg till och från Amsterdam leda till Bryssel, London och Paris med höghastighetståg Eurostar, och ansluta till närliggande städer i Luxemburg, Tyskland och Danmark. Loire Valley och ToursAmong de vackraste regionerna i hela Frankrike, erbjuder den berömda Loiredalen strax sydväst om Paris ett landskap späckat med slott och slott från århundraden av franska adeln. Från François I: s stora slottet på Chambord (vars trappa Leonardo Da Vinci som påstås utformat) till floden, kammade banker Chenonceaux, Castle of the Dames har Loiredalen nog skatt och arkitektonisk prakt att vädja till alla vacationer.



Resenärer som vill karta egna rundtur i slott kan anlända med tåg i Tours och besök turism Institutionen strax utanför tågstationen för att ta emot kartor och listor över slott, samt broschyrer om glasögon, festivaler eller historiska reenactments under sin stanna. Bussturer finns tillgängliga, liksom hyrbil för verkligt oberoende. Många av de slott närheten erbjuder bed and breakfast, eller "" lägenheter, "till att tillgodose priser.



Transport till Tours är tillgänglig från alla stora franska staden, liksom många små, genom de nationella SNCF tågtrafiken.

No comments:

Post a Comment