Wednesday, April 20, 2011

4-Dagsturer i Italien

En fyra dagar långa besök i Italien bör innehålla Rom.Italien innehåller en mängd vackra, kulturella och historiska sevärdheter i dess 116.346 kvadrat miles. Du skulle kräva många och långa semestrar för att uppleva allt den har att erbjuda. Men om du har bara fyra dagars att avvara, kan du fortfarande ta en tur fokuserad på en enda aspekt av landet. Tour företag tillåter dig att få ut det mesta av dessa korta utflykter. Mini Art Tour se Michelangelos David i Florens.På denna tur kommer du att resa från Rom Assisi, Siena, Florens, Venedig och sedan tillbaka till Rom i en deluxe buss. Assisi är känd för sina medeltida gator och heliga helgedomar, inklusive Basilica di San Francesco, som innehåller relikerna av St Francis, grundaren av Franciskanorden. Här kan du också se det vackra i den tidiga renässansens målningar av Giotto.

I Siena kommer du att känna som om en tidsmaskin har tagit dig tillbaka till medeltiden. Kan du sitta på kanterna på Piazza del Campo och fotografera, eller shoppa i de många specialbutiker i närheten. I Florens, hus Bildkonstakademin Michelangelos Davids en spektakulär syn. Ni kan också se extravaganta katedraler, Giottos klocktorn och mycket mer. Sedan resa vidare till Padova och Venedig för stadsrundturer. Fyra dagar senare kommer du lämnar med en liten smak av Italien.

Italiatoursdotcom, +1-212-986-3800, italiatoursdotcom vinresa i Umbrien och Toscana Tour de vingårdar i Umbrien och Toscana.Den skönhet och charm i Umbrien och Toscana är som visas på denna lilla grupp turné. Du kommer att bo på en bondgård i centrala Italien, och varje morgon en matlagningskurs instruerar dig i konsten att italienska land köket. Njut av många kurser du laga mat själv, tillsammans med utvalda viner till din lunch. Varje dag finns en vinprovning eller tur featuring viner från varje by du besöker. När du lämnar kommer du ta med dig nya kunskaper om vin, mat och kulturer i denna region.

Matlagning Visningar av Italien, +0039-0-75-589-9951, info @ cookinumbriadotcom; cookinumbriadotcom Umbrien Tour Du kan förbereda lokala recept medan på vissa turer.Umbrien förmedlar en känsla av andlighet. Kanske det kommer från de många pilgrimer som har rest här under alla år för att hedra S: t Franciskus av Assisi, helgon Italien. Denna resa är för dem som vill att besöka religiösa platser. Din fjärdedelar är ett land gård. Du kommer att tillbringa morgonen matlagning måltider mat vid lunchtid, tillsammans med ett urval av viner. Varje eftermiddag kommer du reser till historiska religiösa platser och njuta av stämningen i landet. Du ser kyrkor, konstnärlig mästerverk och katedraler varje dag i en annan by.

Matlagning Visningar av Italien, +0039-0-75-589-9951, info @ cookinumbriadotcom; cookinumbriadotcom norra Italien Venedig är ett måste-stop på alla italienska turné.När du kommer till Venedig, gå med dig en rundtur grupp. Under de kommande fyra dagarna, leder ditt guidar dig till Verona tur hem till Romeo och Julia. Efter att ha sett Como och Milano, du reser till San Marino, som grundades år 301 som en fristad för kristna. Perugia, en universitetsstad, är nästa plats på resplanen. The turné grupp avskiljer in Rom efter fyra dagar lång resa.

City Discovery, c / o Tours och Co Associates, 13 N. Saint Clair St, Toledo, OH 43604, 866-988-8687, city-discoverydotcom

No comments:

Post a Comment