Friday, April 8, 2011

Normandie, Frankrike Travel Idéer

Mount St Michel ligger i Normandie, Frankrike.Beläget i norra Frankrike, erbjuder regionen Normandie dramatisk havslandskap längs 360 miles av Atlantkust. Utforska landskapet fylld av pittoreska byar och lummiga fält som inspirerade franska impressionisterna att skapa några av sina mest berömda verk. Oavsett om du gillar historia och konst, gillar att utforska robusta kusterna sedan loungen på en ofördärvad strand, det finns många av resor idéer för dig att tänka på innan semestern i Normandie, Frankrike. Besök Dagen D och slaget vid Normandie SitesIn juni 1944 landade de allierade styrkorna på fem stränderna i Normandie att börja slaget vid Normandie som anses vara en av de viktigaste striderna i andra världskriget.

Idag detta fridfulla område, där vattnet landningen skedde, betraktas som en friluftsmuseum. Vandra runt och besöka sevärdheterna, bunkrar, och museer att fira modiga soldater som slogs i detta slag. Fundera på en av de 30 kyrkogårdar som är sista viloplats för över 100.000 unga allierade soldater som dog motstånd för axelmakterna i slaget vid Normandie. Vandra i trappan till ImpressionistsIn slutet 19th century och början 20th century, en grupp unga målare gick längs stränder Normandie och slingrade sig in blommande landsbygden, försöker fånga solen och naturlig skönhet i regionen. Dessa målare utvecklats sin teknik i Normandie, och blev känd som impressionisterna.


En av de mest kända Impressionist, Monet, målade hans näckrosor i sitt hem på Giverny, och skapade en serie målningar av solljus på Rouen katedralen. Medan i Normandie kan man besöka museer som innehåller impressionistiska verk, Monet hem och ateljé i Giverny, och den berömda, solbelysta katedral i gotisk staden Rouen. Förutom Monet, kan du också gå i fotspåren av Courbert, Renoir, Pissaro och Sisley genom att besöka städerna Honfleur, La Havre och badorten Deuville. Utforska Mount St Michela UNESCO: s världsarvslista besöks av över 3 miljoner människor per år, är Mount St Michel en klippig, tidvattenkraft ö bort av Normandies kust. Känd för högsta tidvatten i Europa som omger ön är Mount St Michel också hem för en pre-romanska kyrkan som byggdes i 709, och ett kloster som blev klar på 12-talet. Besök Mount St Michel att se medeltida stad, klostret utsikt över ön, och att gå den stig som pilgrimerna över ett housand år sedan genomkorsas att ta emot välsignelser vid Mount St Michel kloster.

No comments:

Post a Comment