Sunday, April 10, 2011

Guidade London & Semester Paris

London och Paris är dröm semesterorter.Två av de mest eftertraktade europeiska destinationer London och Paris. Bekvämt som förbinds med den tunnel som går under Engelska kanalen, turer i båda städerna är lätta att ta med i en semester. När tillfälle ges att besöka Europa, anser en semester paket som omfattar det bästa av två spännande städer. Go Ahead Tours besöka parlamentet medan i London.Go Ahead Tours erbjuder en 9-dagars turné i London eller Paris. Ett mycket av tiden besökaren är på egen hand. Finns det många avstickare finns på en extra priser, inklusive en rundtur i London med dubbeldäckad buss och besök i Windsor, Bath, och Stonehenge. Även i London gäster kan rida London Eye pariserhjul och besöka St Paul's Cathedral. Eurostar tar besökarna vidare till Paris via Chunnel där de kan ansluta sig frivilligt turer i Eiffeltornet, Louvren, Montmartre, Giverny och Château de Fountainbleau. Promenera nedför den berömda Champs Elysees och besöka Versailles. I början av 2010 var kostnaden för en enda $ 3.152, och kostnaden för en dubbel var $ 2.687 per person.

Go Ahead Tours, en utbildning Street, i Cambridge, MA 02141, 800-590-1170, goaheadtoursdotcom iexplore London eller Paris Erfarenhet Eiffeltornet är ikoniska Paris.iExplore par resenären med en förare för en verkligt personlig besök i dessa två storartade städer. Den första anhalten är Londons där besökaren möts på flygplatsen och fördes till det 4-stjärniga Reubens lyxhotell med tanke på Buckingham Palace. Den andra dagen chauffören tillbringar dagen som visar kända platser över London, inklusive London Tower, St Paul's Cathedral, National Gallery of Art, parlamentet, och många andra spännande platser. The besökare utforskar London ensam på tredje dagen. På fjärde dagen Eurostar transporterar besökaren till Paris, där ett rum på Sofitel Le Faubourg väntar. Den engelsktalande förare visar upp den underbara sevärdheter i Paris, och nästa dag kör till Versailles. På den sista dagen besökaren är att ta till Louvren. Priserna på denna tur varierar beroende på säsong och beläggning. I april 2010, kostnad här turen $ 4.550 per person för två personer.

iexplore, Inc.; 833 W. Jackson, Suite 500, Atlanta, GA 60607, 800-439-7567, iexploredotcom Disney's Gateway till London och Paris Engelska kanalen tunnel förbinder London och Paris.Lämna det till Disney att skapa en minnesvärd semester till London och Paris. Park Plaza Westminster Bridge Hotel välkomnar en samling av turné-kompisar och ger en få-att-veta-dig på middag. Nästa dag uppskattar alltid ett besök Westminster Abbey och se högvaktsavlösning på Buckingham Palace. Efter lunch besökare kan utforska staden på egen hand. Towern Tour kommer nästa dag, och efter att turen flyttar till Paris i form av Eurostar tåget. Boende Här är vid Marriott Rive Gauche. Notre Dame är den första destination före turné grupp kommer tillsammans för en gourmetmiddag. Barn på denna tur visas en Disney-film efter middagen. Efter att ha sett Eiffeltornet, Champs de Mars, är eftermiddagen öppen. Louvren kommer sist, följt av en ledig eftermiddag. Gäster avgår till flygplatsen nästa morgon. I början av 2010 var kostnaden för denna tur $ 2.959 för vuxna och $ 2.659 för barn.

Äventyr av Disney, Box 61010, Anaheim, CA 92803, 800-543-0865, abd.disney.godotcom

No comments:

Post a Comment