Saturday, April 23, 2011

Saker att göra i St Ives, Cornwall

Rugged coastlineCornwall är ett län i sydvästra delen av England. St Ives, som ligger nära den sydvästra spetsen av Cornwall, är robust land och en del av en halvö som omges av Atlanten i norr och västra kust och Engelska kanalen i söder. Förutom promenader i den vackra naturen, eller ta en promenad längs stranden, det finns många intressanta platser och saker att göra för besökare i St Ives. Tate St IvesArt entusiaster kan njuta av en promenad genom Tate St Ives. Galleriet är en gren av den berömda Tate Modern, hem till Förenade kungariket samling av nationella brittiska konst samt modern och samtida konst från hela världen. Tate St Ives är ett galleri som inte bara hus verk av det tjugonde århundradet, St Ives konstnärer, också uppvisar verk av moderna konstnärer som bor i Cornwall. Galleriet utsikt Porthmeor Beach och öppnades 1993.

Tate St Ives, Porthmeor Beach, St Ives, Cornwall, England, TR26 1 kv, 011 44 ​​1736 796.226 Barbara Hepworth Museum och Skulptur GardenThe Barbara Hepworth Museum och Sculpture Garden kombinerar det bästa av ett museum och en trädgård för dem som gillar både . Museet är i huset där Barbara Hepworth, en välkänd lokala skulptör, levde och arbetade. Huset och verkstad ställa in hur hon lämnade dem. Skulpturerna på museet, som huvudsakligen utanför i trädgården, är de att hon hyste de flesta. Det var hennes önskan att få sitt arbete visas offentligt i evighet.

Barbara Hepworth Museum och Sculpture Garden, Barnoon Hill, St Ives, Cornwall, England, TR26 1AD, 011 44 ​​1736 796.226 FestivalsDepending på vilken tid på året besökare i St Ives, kan de delta i det roliga av flera lokala festivaler. St Ives högtiden, som äger rum på söndagen och måndagen närmast till den 3 februari för ett visst år firar grundandet av staden. St Ives maj Day Festival äger rum den första maj, vilket är 1 maj. Detta är en modern återupplivande av det en gång gemensamma maj Dagar som ägde rum under den västra delen av Cornwall. St Ives September Festival pågå i 15 dagar och är en konstfestival. Den innehåller musik, poesi, film-och föreläsningar. Festivalen lockar tusentals besökare från över hela världen. The CoastThe hela kusten av Cornwall, även det av St Ives, omges av en vandringsled. Besökare kan promenera i timmar när hon gick nära stranden. I oländig kustlinje erbjuder utsikt över klippor, vatten och sandiga vikar. När du är i säsong, de vilda blommorna är riklig, utlåning färg och konsistens till landskapet.

No comments:

Post a Comment