Saturday, April 2, 2011

Europa Semester i januari

Endless semester möjligheter EuropeEurope har flera fantastiska resmål att besöka året runt. Januari är kallt i vissa delar av Europa, men du kommer att upptäcka att det finns södra destinationer som erbjuder ett varmare klimat. Det är en idealisk tid att boka västeuropeiska semester, främst eftersom det är låg-topp turistsäsongen och det ger lägre resor priser och mindre trängsel. Du kommer att avnjuta europeiska historien och kulturen på ett antal sätt - berömda vingårdarna i Frankrike och Italien, andra världskriget historiska platser, gamla katedraler och slott och mycket mer. Om du letar efter en spännande semester äventyr i januari, finns det fyra populära destinationerna i Europa att överväga. Swiss Alperna snöklädda toppar den schweiziska AlpsWinter är den perfekta tiden på året för skidåkning, och den schweiziska Alperna är en once-in-a-lifetime upplevelse att få. Välsignad med vita, snötäckta bergstoppar och perfekt backar för skidåkare på alla nivåer det schweiziska Alperna sträcker sig över Schweiz, Frankrike, Italien och Österrike. Om du inte är mycket av en skidåkare, bör du ta definitivt en vacker resa ombord på glaciären Express. I långsam takt av 22 miles per timme, uppsöker Glacier Express genom 91 tunnlar, vilket ger en panoramautsikt över Alperna i Schweiz.

Centrum för Schweiz turism (US Office), 608 Fifth Ave, New York, NY 10020, 212-757-5944, myswitzerlanddotcom Paris, Frankrike Kärlek och romantik i ParisOr kanske du och den där speciella någon skulle vilja att fånga romantik i den vackra staden Paris. Nu under denna tid på året är faktiskt perfekt, eftersom luft och hotell priserna är mycket lägre jämfört med sommaren. Se den ikoniska Eiffeltornet, utforska Quartier Latin eller stöter på lokala konstnärer och författare på berömda kaféer som Café de Flore. Se Paris konsthistorien på Louvren eller stad Museum of Modern Art, eller delta i den årliga La Grande Parade de Paris den 1 januari.

Pariskonventionen och Visitors Bureau; 25, rue des Pyramides; 75001 Paris FR; 33-0-8-92-68-3000; en.parisinfodotcom Södra Spanien Resan längs den spanska coastlineMadrid och i norra regionen av landet är vanligtvis kalla och våta under januari. Men du kan åka söderut till den gamla moriska städerna Sevilla, Cordoba och Granada, där du hittar varmare temperaturer, gotiska katedraler och palats, hemliga trädgårdar, Flamenco dans, tapasbarer och mycket mer. Nästa resa till Barcelona, ​​en aktiv stad med Marockos arkitektur, Spaniens högsta vingårdar, renässansen historia och andra kulturella sevärdheter. Barcelona gotiska kvarter är det bästa stället att få en glimt av stadens stora arv. Var noga med att besöka Boqueria-marknaden, där stadens sex främsta marknadsplatser kopplingen och se det extra spanska kusten på Costa del Garraf.

Turistbyrån i Spanien (US Office), 666 Fifth Ave, 35: e våningen, New York, NY 10103, 212-265-8822, spaindotcon En rundtur i Italien Världsberömda vingårdar i ItalyItaly södra städer är den perfekta platsen för att värma upp under kall januari månad. Det kan vara kyligt tillbaka i USA eller i andra delar av Europa kan du förvänta dig att hitta klarblå himmel, en grön landsbygd milda temperaturerna och friluftsliv här. En bit av religiös historien, kolla Vatikanen. Italien firar på flera sätt under hela vintern semester, med början från början av december till januari inklusive Carnevale och skäm Dag i obefläckade avlelsen. Rom är också ett av landets största resmål i januari, där du kan spåra berättelser av den antika romerska riket, från Colosseum till templet av Saturnus. Det finns ett antal av vin och kulinariska skatterna i södra Italien, där du kan besöka landets mest hyllade vin och mat. Glöm inte att besöka Catania Sicilien på den sydligaste spetsen av Italien, där du upptäcker lantliga byar, världsarven och märkliga konstverk.

Italiens regering Turistförbund (US Office), 630 Fifth Ave, Ste 1565, New York, NY 10111, 212-245-5618, italiantourismdotcom

No comments:

Post a Comment