Thursday, April 28, 2011

Billiga Familj Hotell i Storbritannien för påsk Breaks

England och Skottland har olika budget boende.Hitta billiga familjehotell i Storbritannien för påsk raster bör inte vara alltför svårt. England och dess grannar är mycket turist-vänlig och inte föremål för en massa pris mejsling. Going på våren är särskilt trevligt, eftersom kylan smälter bort, och den regniga påsk månaderna kan göra för vackra blommor och OP foto. Om du har en budget och känna som om du har spenderat alla dina pengar på flyg och sedan leta efter en plånbok tilltalande boende som kan vara skönt att dina barn att starta upp! Piries Hotel Njut och utforska Skottland med dina barn.The Piries Hotel Edinburgh, Skottland, har tre stjärnor och är 100 procent rökfria, som kan vara viktigt när man reser med barn. Byggt år 1845, tjänar själva byggnaden som en stor historia och arkitektur lektion, och hotellet stoltserar med att ha en traditionell skotsk atmosfär.



The Piries Hotel, 4 till 8 Coates Gardens, Haymarket, Edinburgh, EH12 5 LB, Skottland, Storbritannien, Tel: +44 0131 337 1108; pirieshoteldotcom Oakwell Holidays Yorkshire äventyr ligger inom rimliga avstånd.Beläget i Bridlington, Yorkshire, erbjuder Oakwell helgdagar 11 suite rum med en per natt pris du bara inte kan slå. Barn vistelse på halva priset, och de under 5 bor gratis. Det bästa av allt är Oakwell mindre än 110 meter från stranden och en kort promenad till centrum.



Oakwell helgdagar, 31-33 Horsforth Avenue, Bridlington, östra Yorkshire, England, YO15 3DG, 44 1262 401 402 och Oakwellholidaysdotcon The Priory Inn små kan sova lugnt i Tetbury.The Priory Inn i Tetbury är ett av det mest familjevänliga hotell i Storbritannien, och medan priserna är lite högre än de två tidigare nämnda, de är mycket lägre än många boendealternativ runt. Värdshuset erbjuder barnstolar, boosters, skötbord och speciella barnmenyer.



; The Priory Inn, London Road, Tetbury, Gloucestershire, GL8 8JJ, 01.666 502.251, theprioryinndotcon

No comments:

Post a Comment