Monday, April 25, 2011

Monument i Portugal

Läs om historia med monument i Portugal.En resa till Portugal kan du ta in historiska platser som har stått i århundraden, även sådana som är noterade på Förenta nationernas organisation för utbildning, vetenskap och kultur: s världsarvslista. Med sin rika historia i Manueline arkitektur, har många av monumenten huggna intrikat stenarbeten. Från Belem Tower till Fortress of Sagres, hittar du massor av saker att se i Portugal. Belem TowerOn omfattningen av Londons Big Ben och New Yorks Frihetsgudinnan är Belem Tower en av de mest kända monumenten i Portugal. Listad som ett världsarv monument, datum tornet tillbaka till 1515 då den tjänade som fästning vaktar Portugals hamn. Monumentet har arbetet Francisco de Arruda, som ritade byggnaden i Manueline stil. Han införde stenarbeten motiv och skulpturer av historiska gestalter som Saint Vincent. Tornet är också värd Our Lady of Safe Homecoming, en staty blickar ut över hamnen som en symbol för skydd för resenärerna.



Belem Tower, Praca do Imperio, 1400-206 Lisbon, Portugal, +00-351-21-362-00-34, golisbondotcom / sightseeing / Belem-tower.html Jeronimos MonasteryKing Manuel I hemställan för utveckling av klostret Jeronimos år 1496. Byggas längs floden Tejo, började byggas 1501 och innehöll Manueline stil, som tillsammans gotisk och renässans element med symboler som representerar den naturliga världen, kungen och kristendomen. Uppkallad efter beslut av munkar som levde i klostret fram till 1833, står Portugal monumentet som en representation av landets historia. Webbplatsen har flera statyer tillägnad apostlar, profeter, helgon och andra religiösa figurer.



Jeronimos kloster, Empire Square, 1400-206 Lisbon, Portugal, +00-351- 21-362-00-34, mosteirojeronimos.pt / engelsk / web_mosteiro_jeronimos / frameset.html Batalha MonasteryKing Joao I beställt Batalha klostret och engagerade den till Jungfru Maria efter 1385 slaget vid Aljubarrota slutade med seger för Portugal. Monumentet är hem för gravar av kung Joao, drottning Filippa och deras familjer. En av de saker att se i Portugal är det kapitel House på klostret. Den har en av de högsta välvda tak utan ett centralt stöd.



Batalha klostret; Praca Mouzinho de Albuquerque; 2.440 Batalha Portugal; +24-476-54-97; sacred-destinationsdotcom/portugal/batalha-monastery fästning SagresThe fästning av Sagres är tillägnad prins Henrik Sjöfararen. Prince Henry fästningen i den 15-talet för användning som sitt hem. Vid restaureringen år 1793 har Portugal monumentet ett kloster och är hem för en ovanlig vind kompass. Vindrosen, eller Rosa dos Ventos, har 40 segment där de flesta andra kompasser från den tiden har 32. I närheten av fästningen är en annan historisk plats: Prins Henriks skola navigering. Historiskt skolan samlades några av de mest berömda upptäcktsresande, astronomer-, fartygs-byggare, sjöfarande och kartografer på brygga sjökort.



Fortress of Sagres, Vila do Bispo, Faro, Portugal 8650; +351-282-642-873

No comments:

Post a Comment