Wednesday, April 27, 2011

Hotell i Freiburg, Tyskland

Münsters är en populär dra i Freiburg.Freiburg är en charmig universitetsstad ligger strax utanför Schwarzwald i sydvästra Tyskland. Även om nu en livlig modern stad med drygt 200.000 invånare, går Freiburg tillbaka till medeltiden. Dess berömda medeltida katedral (kallas Münster), traditionell arkitektur och små, strömmarna ger staden en gammaldags känsla. Staden är precis över gränsen från både Frankrike och Schweiz, vilket gör det en utmärkt bas för dig som vill utforska flera länder i en enda resa. Schwarzwälder HofThe Hotel Schwarzwälder Hof, beläget i den historiska stadskärnan i Freiburg bara några minuters promenad från många kulturella sevärdheter, inklusive Münster, har rykte om sig att vara en av de trevligaste hotellen i Freiburg. Den erbjuder tre typer av rummen: grundläggande, klassisk och modern. En grundläggande rum har en enkel säng, skrivbord och TV. Klassiska rum inkluderar samma bekvämligheter men är större, med mjuka lätta och bekväma möbler. Ett modernt Rummet är elegant utformad med chic, kantig inventarier och platt-tv. Alla rum har toaletter, duschar och Internet gränssnitt.



Hotel Schwarzwälder Hof, Herrenstr.43, 79098 Freiburg, Tyskland, 49 761 380 30, shof.de / sv Colombi Hotel FreiburgColombi Hotel Freiburg är en av stadens mest exklusiva hotell. En medlem av Leading Hotels of the World, erbjuder 115-rums hotell all lyx som en resenär kan önska: ett välutrustat spa och gym, en världsklass restaurang (med en Michelin-stjärna), och vackert inredda rum, många av med utsikt över gamla stan. Alla rum har luftkonditionering, kabel-tv, radio, telefon och fri tillgång till Internet. CD-och / eller DVD-spelare är tillgängliga på begäran.



Colombi Hotel, Rotteckring 16, 79098 Freiburg, 40 761 210 60, colombi.de Hotel OberkirchThis litet hotell ligger i skuggan av det berömda torn Münster i Freiburg gågatorna. Vart och ett av hotellets 26 rum är individuellt inredda med en enkel, hemtrevlig känsla, och alla är utrustade med bad / dusch, tillgång till Internet, tv och värdeskåp. Hotellets restaurang har varit i drift för 250 år, med ursprung som vinstuga år 1738. It serverar traditionella rätter med ingredienser plockade färska från Schwarzwald.



Hotell Oberkirch's Weinstuben; Münsterplatz 22, 79098 Freiburg Tyskland, 49 761 202 6.868; eng.hotel-oberkirch.de City Hotel FreiburgThe City Hotel är precis utanför Freiburg bilfria zon, men det är lätt att få till alla kulturella sevärdheter till fots. Hotellet har 40 rum och en lägenhet (två dubbelrum med anslutande dörr) och en svit. Rummen i allmänhet små, färgglada och enkla. Alla rum har dusch, CD-spelare och radio, kabel-tv, hårtork, och telefon. Internet finns för € 5. Du kan begära en icke-rökare eller rökare.



City Hotel Freiburg, Familie Schultheis, Weberstrasse 3, 79098 Freiburg, Tyskland, 49 761 3880 70, Cityhotel-freiburg.de

No comments:

Post a Comment