Saturday, April 23, 2011

Europas bästa nattklubbar

Populära nattklubbar finns i hela Europa.Blinkande lampor, färre gränser och en stor techno scen är bara några skäl till varför EU-barer och nattklubbar är eftertraktade destinationer. Europeiska städer skryta med några av de bästa nattlivet över hela världen samt några av de mest imponerande och unika nattklubbar. IcebarAlthough finns ett antal ABSOLUT ICEBAR belägna i Europa, den ursprungliga byggdes i Sverige 1993. Begreppet började som ett litet hotellbar, men det blev snabbt en av de innovativa nattklubb koncept. Vid Icebar allt är bara det att --- is. Från de tabeller som glasen, allt är huggen ur is. Så fort du går in i is grottan, är du gett en jacka att bära i frysning baren, men det finns en 45-minuters gränsen till att ingen utvecklar hypotermi. Det finns en rejäl lösnummerpriset att njuta av Icebar, men du får gratis drinkar och en parkas med locket. Den enda punkten på menyn är Absolut vodka.



Absolut Icebar Jukkasjärvi, Marknadsvägen 63, 981 91, Jukkasjärvi, icehoteldotcom EspumaElectronica slår pumpen från högtalarna medan skumpumpar genom slangar at Amnesia i Ibiza, Spanien. Den populära nattklubben är världsberömt för sitt skum parter när skummet kan nå ögonhöjd i hela baren. Gästerna uppmanas att klä sig efter tillfälle, men många finner det faktum att människor kommer under klädd eller olämpligt klädd de mest underhållande. Skummet lämnar dig blöta, men ingen verkar åtanke när de dansar igenom den för att den senaste elektroniska musiken spunnit hus DJs.



Discoteca Amnesia, 07816 San Rafael, Spanien? ; 3-971-19-80-41?; Amnesia.es P1P1 eller Prinzregentenstrabe 1, i München, Tyskland, är en populär klubb där kända idrottsmän och kändisar ofta synskadade. Den stora klubben är känd för sina classy klänning, rika män och vackra kvinnor. Bayerska folkmusik blaster genom högtalarna på stora dansgolvet som människor njuta av cocktails och lokala brygger.



Prinzregentenstraße 1 Haus der Kunst, München Tyskland 80.538, +49 89 29 4252

No comments:

Post a Comment