Sunday, April 17, 2011

Sevärdheter i centrala London

Tower Bridge är en av de många attraktionerna i centrala London.Tower of London, London Eye och Picadilly Circus är bara några av centrala Londons mest kända attraktioner. Staden som ståtar med några av de rikaste historia och kultur är en populär turistattraktion. Glitter och glamour, kungligheter, shopping-, konst och musik är bara några saker i samband med Englands största stad. Bortsett från det världsberömda sevärdheter och attraktioner, det finns många mindre kända attraktioner foder centrala Londons gator. Dickens House MuseumCharles Dickens är en av de mest kända författarna i litterära klassiker som levde i London. Från 1837 till 1839 han bott på 48 Doughty Street. Detta hus är numera ett museum inte enbart att det var hem till Dickens, men också eftersom det är där han skrev klassiker som "Oliver Twist", "" "Nicholas Nickleby" "och" "Pickwick Papers". " De flesta rummen är inredda som de var när Dickens bosatt där, medan andra är fulla av hans arbete och viktigt artefakter relevanta för Dickens liv.

Dickens House Museum, 48 Doughty Street, WC1, London, Förenade kungariket, +44-020-7405-2127, dickensmuseumdotcom / Harrod'sHarrod's är en av de mest kända varuhus i världen. Denna butik har 300 avdelningar fulla av lyx och elegans. Beläget i hjärtat av en av Londons mest exklusiva kvarter, Kensington, affären sträcker sig över sju våningar. Barn kan njuta av den stora leksaken området och godis shoppa som mamma swoons över kashmir och designermärken i kvinnans avdelning. Man kan inte gå hungrig vid Harrod's heller. Den berömda saluhallar linje nästan en hel våning där du kan hitta de bästa livsmedel, deli föremål och godis i staden. Harrod's säljer det mesta av high-end värde.

Harrod's, 87-135 Brompton Road, Knightsbridge, London, SW1X 7XL, Förenade kungariket?; +44-020-7730-1234?; Harrodsdotcom / harrodsstore / Westminster Abbey AbbeyWestminster ligger nära Houses of Parliament och är en av de bästa exemplen på medeltida arkitektur i staden. Den stora Kyrkan är den tidigare benediktinerklostret kyrka som grundades på 11-talet av Edward Bekännaren. Det har varit åsynen av många viktiga historiska händelser inklusive drottning Elizabeths kröning 1953 och prinsessan Dianas begravning 1997. Under hela klostret finns ett antal noterbara gravar och begravningar inklusive Elizabeth I, Rudyard Kipling och grav Den okände soldaten. Ljudturer eller guidade turer finns tillgängliga och föreslås för att göra det bästa av ditt besök till Westminster Abbey. Klostret är stor nog att avsätta en hel eftermiddag för ett besök.

Westminster Abbey, 20 Dean's Yard, Westminster, London City, SW1P 3PA, Förenade kungariket, +44-0-20-7222-5152, westminster-abbeydotcom /

No comments:

Post a Comment