Monday, June 13, 2011

Vinresor i Paris, Frankrike

Paris besökarna kan njuta av olika Paris Wine Tours.Enligt WineProsdotcom, är det troligt att bruket att dricka vin började omkring 4000 f.Kr.. Vin blev populär i Europa runt 1600 f.Kr. och romarna accepterat det i deras kultur omkring 1000 f Kr. I början av första århundradet e.Kr., blev Frankrike en ledare i världens vinutbudet. Till denna dag har Frankrike ett starkt inflytande på marknaden för vin. På grund av detta att få många besökare till Frankrike smaka på det lokala viner. Lyckligtvis, en mängd Paris vin turer är tillgängliga för invånare och turister. Privat Left Bank fots och vin TastingThe "" Private Left Bank fots och vinprovning "" är en tre timmar lång ceremoni av Viator Tours i Paris, Frankrike. Turen börjar längst ner på rue Mouffetard, hem till Ernest Hemingway. Njut av ett glas vin, varefter turen går vidare till Saint Medard, en historisk kyrka. Gäster besök kortfattat en bar i filmen "Amelie," varefter gästerna vandring uppför kullen till Pantheon. Nästa stopp är en liten lokal vinbar, där gästerna kan koppla av i den parisiska atmosfären och njuta av ett glas vin. Turen sedan kort besök kyrkan Sainte Genevieve, Sorbonne universitet och rue de la Huchette. Turen fortsätter vidare mot Seine och gästerna kommer snart få en glimt av Notre Dame. Nästa vinprovning sker vid Specialist i Bordeaux. Vinet Turen avslutas på en liten parisisk bistro, där gästerna njuta av en fjärde och sista glas vin.



Viator Tours, privata Left Bank fots och vinprovning, Paris, Frankrike, 866-648-5873, viatordotcom franska Länkar ToursFrench Länkar Tours erbjuder en halv dag och full-dagars vinresa i östra Provence Paris. För halvdagstur, gästerna avresa från hotellet på morgonen och huvudet to St Jeannet, en liten medeltida by, där de åtnjuter den första glas vin. Gästerna besöker sedan en vingård, där de smak mellan sex och sju olika lokala viner. Turen går sedan vidare till byn St Paul, som är känd för sina konstgallerier och historiska utseende.



För heldagstur, gästerna börjar sin vandring i Les Arcs en Provence. På denna plats, gästerna njuta av en tur i vinkällaren och smaka tre olika viner: ett rött, vitt och rosé. Turen besök sedan en lokal kapell och äter lunch i St Tropez. Turen går sedan till en vingård i närheten av stranden i Tahiti och Pampelune. Gästerna kan smaka två eller tre viner på denna plats. Efter denna provning kan gästerna gå tillbaka till hotellet. Om tiden tillåter, gör turen ett kort stopp i Port-Grimmaud innan vi återvänder till hotellet.



Franska Länkar Tours, 38 Rue de Bassano, 75008 Paris, Frankrike, +33-01-45-77-01-63, frenchlinksdotcom O Chateau Paris Wine TastingO Chateau erbjuder en heldags vinresa från Paris till Champagne. Resan börjar i Paris, där gästerna är hämtade från deras hotell. Under en kort van resa till Champagne, gästerna njuta av kaffe, apelsinjuice och bakverk. När gruppen anländer i Champagne, är det första deltävling på en vingård i den franska landsbygden. Gästerna kan njuta av frisk luft och få en kort historik över Champagne, Frankrike. Nästa stopp är en liten boutique vingård, där tre viner smakade. Då gästerna njuta av en traditionell fransk lunch på en restaurang i Reims. Nästa deltävling är i Reims katedral, och sedan gästerna besöka en populär champagne hus i området. Gästerna visa underjordiska krita källare och njuta av ett glas champagne innan du beger dig tillbaka till Paris.



O Chateau Paris Vinprovning, 52 rue de l'Arbre Sec paris, 75001 Paris, Frankrike, +33-01-44-73-97-80, o-chateaudotcom

No comments:

Post a Comment