Saturday, June 25, 2011

Resorts i Positano, Italien

Many Positano hotell har ett komplett utbud av utväg bekvämligheter.Positano, en pittoresk italienska staden pastell byggnader satt på klipporna längs Amalfikusten, är känd som områdets dyraste stad och en lekplats för de rika och berömda. Besökare till staden kan uppleva "La Dolce Vitas" "(det ljuva livet) med en avslappnande och deltar i aktiviteter såsom bad och shopping i de många butiker och marknader. Staden har en tendens mot exklusiva hotell, varav flera med resort stil bekvämligheter, som spa, gym och fina middagar. Palazzo Marzoli ResortThis badort är beläget i ett sent 17th century palazzo. Orten, i en backe läge, ger spa, inklusive ansikts-och kroppsbehandlingar samt massage. Alla 11 rum på semesterorten har havsutsikt. Bekvämligheterna inkluderar barnpassning och frukost på rummet tjänst. Här finns också flygbussar till centrala Positano och guidade utflykter till omgivningarna.



Palazzo Marzoli Resort, via Guglielmo Marconi, 334, 84017 Positano, Italien, +39-089-875-586, palazzomarzoli.it Il San Pietro di PositanoSet på klippor strax utanför staden, erbjuder detta fem-stjärniga hotell en dramatisk inställning och ett komplett utbud av hotellbekvämligheter, som ett spa och fitnesscenter och en privat strand. Den utväg finns två restauranger, Michelin prisbelönta Il San Pietro och Carlino, en mer informell middag val ligger vid Marina. Den utvägen är omgiven av terrasserade privata trädgårdar och gästerna kan hyra en privat båt för turer i området.



Il San Pietro di Positano, Via Laurito, 2, 84017 Positano, Italien, +39-089-875-455, ilsanpietro.it Covo dei SaraceniThis små Positano semesteranläggningen ligger direkt på stranden. Gästerna kan njuta av ett komplett utbud av skönhets-och massagebehandlingar på Hotel Spa. Mat alternativ inkluderar Savino restaurang, som serverar färsk fisk förrätter och erbjuder panoramautsikt över bukten, eller Bougainville, en informell matställe som specialiserat sig på pizza och traditionella napolitanska köket. Tre barer serverar cocktails och utsikt över solnedgången. Poolen på taket kan du njuta inställningen när du tar en simtur.



Covo dei Saraceni, Via Regina Giovanna, 5, 84017 Positano, Italien, +39-089-875-400, summithotelsdotcom / toppmötet / hotell / index.aspx?src = 2605338 & id = 43340 Le Sirenuse HotelAll 63 rum på hotellet har en balkong med havsutsikt. Hotellet, en gång besöks av författaren John Steinbeck, behåller många aspekter av det förflutna som en privat sommarbostad för en rik napolitanska familj. Gäster kan simma i utomhuspoolen och njut av AVEDA begreppet spa med ett gym, bastu, turkiskt bad och massage område. La Sirenuse's restauranger och val bar inkluderar en Champagne och Oyster bar och La Sponda, en traditionell napolitanska köket restaurang. Gästerna kan hyra en av hotellets båtar - antingen en motorbåt eller en stor träbåt som rymmer upp till 13 personer för en båttur.



Le Sirenuse Hotel, Via C. Colombo, 30, 84017 Positano, Italien, +39-089-875-066, sirenuse.it

No comments:

Post a Comment