Wednesday, June 15, 2011

Perillo Tours Sicilien

Den största ön i Medelhavet, har Sicilien en lång historia och skiftande kulturer.Öppnat år 1945, är specialiserat Perillo Tours i guidade turer i Italien, Israel och Hawaii. En av dess mest eftertraktade platserna är ön Sicilien. Ligger utanför den sydvästra kusten av Italien, Sicilien är den största ön i Medelhavet. Hem till en lång historia och olika kultur, tusentals historia buffs, matälskare och vinälskare resa hit varje år. Perillo Tours erbjuder en rad olika Sicilien-baserade guidade turer som tar besökaren förbi bästa sevärdheter och attraktioner finns tillgänglig. 9-dagars Deluxe SicilyThe 9-dagars Siciliens resa börjar med tre nätter i Palermo, där gästerna kan utforska den antika arkitekturen, kulturen och anmärkningsvärda restauranger. En vägledning kommer att leda en rundtur i Palmermo samt Noto, Siracusa och Marsala, där gästerna besöka en vingård som specialiserat sig på marsalavin. Följande fyra dagar spenderas i Taormina, en unik kulturell blandning läge grekiska och asiatiska influenser. Hem till Etna, den högsta aktiva vulkanen i Europa, är Taormina känt för sina cykelvägar och vandringsleder. Gäster kan simma, snorkla eller bara utforska kulturen. Erfarna guider kan direkt besökare på webbplatser, restauranger och andra attraktioner.

Tour avgifter ingår lyxiga hotell, transfer till flygplatsen, daglig frukostbuffé, fem middagar, en lunch, vinprovning och direktörer tur för varje hållplats. Dessutom ingår när du reser med Perillo är trådlösa headset, deluxe motorcoaches och mindre än genomsnittet gruppstorlekar. I april 2010, börjar kostnaden för de nio dagsutflykt till $ 3.575 per person. 14-Dagars Syd-och SicilyA turné presenteras av Perillo och CM Travel, 14-dagars resa tar dig förbi flera av södra Italiens finaste städer och byar. Fullt eskorteras av kunniga guider, börjar resan på Siciliens huvudstad Palermo där gästerna kan besöka historiska arkitektoniska sevärdheter, museer och restauranger. Avstickare till Monreale, Selinunte och Marsala ingår, och gästerna kan smaka på vin från lokala vingårdar. Följande två dagar med att utforska Siracusa, en antik grekisk stad och Taormina. Cykelturer, vandringar och resor upp Etna är alla tillgängliga, liksom båtturer och historiska platser.

Efter rundtur i Sicilien, kan gästerna ta en båt till fastlandet vid Kalabrien, upp Amalfikusten och till ön Capri. Flera historiska platser, som Colosseum och Forum Romanum ligger turnerat, som båda styrs av erfarenhet Perillo guider. Finns avstickare kan ordnas bland annat en genom det romerska katakomber. Ingår i avgifterna flygbiljetter, hotell, daglig frukostbuffé, alla sightseeingturer, trådlösa headset och en gala med cocktails på balansdagen natten. Priserna varierar efter datum och startplatsen. 7-natt Medelhavet CruiseAdded to den Perillo portföljen under 2008, tar Medelhavet syv nätters kryssning plats på MSC Splendida, en lyxkryssare utrustad med topp-end restaurangerna, lokaler och utrustning. Gäst ombord på fartyget har obegränsad tillgång till gourmetmat, full service fitnesscenter, pool och evenemangsarena. De sju natt Turen börjar och slutar i Rom, och tar besökarna till flera av Europas vackraste hamnar i mellan. En dag tillbringas på varje plats, och hållplatserna inkluderar Genua, Marseille och Barcelona. Den sjunde och åttonde dagar med att utforska La Valletta på Malta innan han flyttade till Messina på Sicilien. Messina anses Siciliens gateway, och de flesta större turistattraktioner, historiska platser och marknader är lätt åtkomliga. Besökare på ön kan ordna vandringar, cykelturer och utflykter av vulkanen Etna, samt göra bokningar på lokala vingårdar och restauranger. I april 2010 börjar kostnaderna för resan till $ 3.545 per person och inkluderar två övernattningar i Rom, flyg och alla kostnader kryssning. Perillo gäster är invigt en rad uppgraderingar inklusive lyxiga svit med egen balkong, butler och spa-, samt gratis dryck och privat pool.

No comments:

Post a Comment