Tuesday, June 14, 2011

Sevärdheter i Amsterdam

Amsterdam har ett varierat utbud av turistattraktioner för alla smaker i resor.Amsterdam är huvudstaden i Nederländerna och den är värd mer än tre miljoner besökare varje år som kommer för att uppleva allt som denna unika holländska staden har att erbjuda. Utöver de kanaler som går genom staden finns måste se områden och attraktioner som presentation historia, konst och mer som gäster i Nederländerna "största stad inte vill missa. Anne Frank HouseThe berättelsen om Anne Frank är känd över hela världen. Den unga flickan som höll en dagbok tillbringade två år gömd från nazisterna i en hemlig del av sitt hem with sin familj. Att hem är nu en turistattraktion och museum i Amsterdam.



Anne Franks hus är beläget i centrala Amsterdam och det är en populär sajt. Det rekommenderas att personer som planerar en resa till Anne Franks hus köpa sina biljetter på nätet för att undvika långa köer vid biljettkassan. Dessa med biljetter kan fortsätta direkt till en separat ingång till vänster om huvudentrén.



Väl inne har besökarna en chans att se skrifter av Anne Frank samt fotografier av de familjer som gömde sig i hemmet såväl som gömmer sig, nu det utseende som det gjorde när Anne Frank skrev dagbok. Museet inte enbart visar film och presenterar material berättar historien om huset, men det är också ett museum tillägnat öka medvetenheten om kampen mot diskriminering.



Anne Frank House?;?1000 som Amsterdam, Nederländerna, 31 020-556-7100, annefrankdotcom Van Gogh MuseumThe världens största samling av Vincent Van Gogh målningar är beläget i Amsterdams Van Gogh Museum. Museets permanenta samling innehåller verk av konstnären under hela hans karriär, inklusive hans berömda porträtt, landskap och stilleben. Andra artister som antingen var en inspiration till Van Gogh, inspirerades av honom eller var helt enkelt vänner till hans också har arbete visas i den permanenta samlingen.



Van Gogh Museum erbjuder barn verkstäder för barn i åldern sex till 12 där barnen får lära sig om konst och har möjlighet att göra egna konstverk. Barnen börjar verkstaden med en interaktiv rundtur innan han flyttade till verkstaden studion. Museet välkomnar också skolklasser för visningar för alla åldrar av studenter. Museet ligger bland andra Amsterdam museer på Paulus Potterstraat, mellan Rijksmuseum och Stedelijk Museum.



Van Gogh-museet, 1070 AJ Amsterdam, Nederländerna, 31 020-570-5200, vangoghmuseum.nl Red Light DistrictAmsterdam Red Light District är nästan lika känd som sina kanaler, och fler människor gör promenad genom denna ovanliga område av staden än du kanske tror. Området är känt för sina cannabis barer, bordeller, sex affärer, teatrar, gaybarer och ovanliga hotell och museer.



Detta är en av få platser där prostitution är inte bara juridiska, men det är reklamen mitt i skyltfönstren längs distriktet. Stora fönster tänds med rött fluorescerande ljus ofta innehas av attraktiva kvinnor i underkläder vinka till förbipasserande som kanske vill tillbringa kvällen med dem för ett pris. Även om inte alla är intresserade av att ta upp dem på det, window-shopping här har blivit en attraktion alla sina egna.

No comments:

Post a Comment