Thursday, June 30, 2011

Populära Tour enheter i Europa

Louvren är ett måste-se när i Paris.En resa till Europa är en fantastisk upplevelse som ger dig minnen du skatt för en livstid. Den största spets (och utmana) planerar vidare och kartlägga de webbplatser som du vill se så att du kan uppnå dina mål och maximera varje minut av resan. Prata med vänner och familj som besökte de platser ser du ta reda på vad de hade och vilka webbplatser som tycktes kasta bort värdefull tid. Köpa (eller kontrollera ditt lokala bibliotek för) reseledare är också en klok idé. Louvren, Paris, FranceAccording frommersdotcom är Louvren det största palats och museum i världen, sträcker sig nästan en halv mil (nästan en kilometer). Beläget i hjärtat av Paris mellan Seine och rue de Rivoli, museet hus några av de mest kända verken i världen, bland annat Leonardo Da Vincis Mona Lisa, Venus de Milo, Winged Victory och Davids Kröningen av Napoleon. Louvren har över 30.000 andra verk på displayen, och det är ett måste för fans av filmen Da Vinci-koden, eftersom delar av den spelades in där. Louvren har också den berömda glaspyramid av den världsberömde arkitekten IM Pei.



Musée du Louvre, Rue de Rivoli, Paris, Frankrike 75001, +33-1-4-020-53-17, louvre.fr Vatikanen, Rom, ItalyIn förutom att vara hemma hos påven (chefen för den katolska kyrkan ) sedan 1377, är Vatikanen i Rom (eller Roma i den italienska) hem Michelangelos mästerverk, Sixtinska kapellet, och otaliga andra verk befälhavare konst. Enligt fodorsdotcom, har Vatikanen palatset mer än 1.400 rum, kapell och gallerier med mästerverk som Raphael Stanze och Leonardo Da Vincis Hieronymus. Var noga med att blockera tillräckligt med tid att se allt, särskilt Sixtinska kapellet och den egyptiska museet, eftersom de ofta har stora folkmassor, så det kan ta längre tid att se alla webbplatser.



Vatikanen, Vatikanen, Vatikanstaten, +39-06-69884947, mv.vatican.va Pradomuseet i Madrid, SpainAccording to reutersdotcom s lista över topp 10 museer i världen, är Prado, som ligger i Madrid, Spanien rankas som nummer 9. Liksom många andra europeiska museer, var Prado ett palats innan det blev hem till fantastiska konstverk av spanska mästare som El Greco, Goya, Murillo och Velasquez. För din bekvämlighet har museet arrangerat tre turné rutter som de senaste 1, 2 eller 3 timmar så du inte råkar missa ett mästerverk.



Museo Nacional del Prado, Calle Ruiz de Alarcón 23, Madrid, Spanien 28014, +34-1-91-330-2800, museodelprado.es / sv

No comments:

Post a Comment