Tuesday, June 28, 2011

Slottsvisningar Kringliggande London

Det finns en mängd slott turer i och omkring London.Mindre än två timmar från alla håll av London finns ett slott som är perfekt att besöka för en snabb dagsutflykt bort från staden. De flesta slott var vid ett tillfälle bostäder av den kungliga familjen eller betydande delar av Englands historia. Du kan välja att ta en guidad tur till slottet eller på slott själva. Premium ToursPremium Tours erbjuder en tur på måndag, onsdag och lördag i Leeds Castle. Denna tur avgår från Westminster Pier och reser med båt till Leeds och Dover. Deltagarna får en rundtur i Leeds Castle innan den är öppen för allmänheten. Det normandiska slottet är byggt på två öar och har en populär kapell, gallerier och gårdar som turnerade med en professionell guide. Med motiveringen får du också observera djurlivet roaming marken. I turen ingår även en kort stopp i Dover där du kan se Dover Castle och Dovers vita klippor.



Premium Tours; Svit 14, 232 Köpenhamn St; London N1 0AY; +44-0-207-713-1311; premiumtoursdotcon Windsor Castle CastleWindsor är för närvarande en av bostäder i monarkin. Det är den största och äldsta ockuperade slottet i världen. Borgen är ansvarig för över 900 år av Storbritanniens historia med 26 tunnland ett kungligt palats, kapell och hem för många arbetstagare. Rita Galleri drar till sig besökare själv på grund av den stora konsthallen på väggarna. The Great Kitchen är också tillgänglig för turer. Varje tur har olika tider och priser. Kan du hyra en guide som tar dig hela stora slottet, men biljettpriset endast innehåller en själv audiotur.



Windsor Castle, biljettförsäljning och informationskontor, kommer det officiella bostäderna för The Queen, London SW1A 1AA, +44-0-20-7766-7300, royalcollectiondotcom.uk / Golden ToursGolden Tours har en omfattande rundtur i Towern tillgängliga för besökare till London. The Tower of London är känd som en av de mest hemsökta platser i världen eftersom det tidigare slottet slutligen användes som fängelse och avrättningsplats. Idag Tower of London står som det gjorde århundraden sedan, men är också hem till kronjuvelerna. De som tar Golden Tour of The Tower of London har också möjlighet att gå bakom kulisserna på tornet med en Beefeater.



Golden Tours, 4 Fountain Square, 123-151 Buckingham Palace Road, London SW1W 9SH, Storbritannien, 1-800-548-7083, goldentoursdotcon /

No comments:

Post a Comment