Monday, June 20, 2011

Sevärdheter i hamnen i Rostock Tyskland

Rostocks hamn GermanyThe Rostocks hamn är den största Östersjön hamn i hela Tyskland. Som sådan tar emot det största antalet turister som passerar genom Tyskland via kryssningsfartyg varje år. Om du planerar att besöka, det finns gott om historiska platser och moderna hot spots att inkludera i resplanen. Lonely Planet ger en speciell nick till nattlivet erbjuds i Rostock, kalla den bästa norr om Berlin. Hanse Sail Festival Fartyg på Hanse Sail FestivalOver 1,5 miljoner besökare kommer till hamnen i Rostock Tyskland varje augusti för det fyra dagar långa evenemanget, vilket gör den en av de största maritima festivalerna i hela Tyskland. Sedan starten 1991 har stora folkmassor haft visning och ombordstigning över 200 segelfartyg som kommit från olika länder. Fartyg av alla storlekar och stilar visas under ett evenemang och ett 20-tal havet plan också komma att bli, som erbjuder korta flygningar till deltagarna. Dagen innan de slutar, en stor fyrverkeri i centrum.



; Büro Hanse Sail, Warnowufer 65, D-18057 Rostock, +49 (0) 381 208 52 33, Hansesaildotcom Kultur Historiska museet Spires på The kulturhistoriska MuseumOver 100 år gammal (1859), ger denna historiska museum besökare en inblick i tidiga historia Rostock. Trots att byggnaden (Holy Cross Convent) och dess innehåll skadades kraftigt under andra världskriget, har omfattande renoveringar lagt the CHM tillbaka på den internationella kartan som en anmärkningsvärd samling. Räkna med att njuta av en permanent utställning av medeltida konst och sextonde till nittonde århundradet konst och hantverk, bland många andra regionala och historiska bitar av intresse.



Otto-von-Guericke Straße 68 -73, 39104 Magdeburg, Tyskland, 49 till 391 / 5 40 35 01, KHM-magdeburg.de Volkstheater Rostock Hem för nordtyska Philharmonic Orchestra, är Volkstheater Rostock ett bra sätt att tillbringa en utekväll på stan. Vid sidan av orkesterframträdanden erbjuder teatern drama, komedi, dans-och operaföreställningar från topp namnen i branschen. The Volkstheater är känd för mellanstationer banbrytande föreställningar som innehåller ovanligt mellanstationer. På grund av detta är Volkstheater ett bra ställe att närvara öppna föreställningar, eftersom du kan bli den första att bevittna en föreställning som börjar en svepande internationell teater trend.







Volkstheater Rostock, Patriotischer Weg 33/34,, 18057 Rostock, +49 38 20 77 300 27, Volkstheater-rostock.de

No comments:

Post a Comment