Monday, June 27, 2011

Privat Guidade turer i Aten, Grekland

Se de historiska platserna i Aten med hjälp av en privat guide.Privata turer är ekonomiskt sätt att se Aten, Grekland, på en dag eller mindre. De är också ett informativt sätt se skönheten i staden med bara lite framförhållning, och du får en äkta "lokala perspektiv" "på de historiska platserna utan att behöva oroa transport eller navigation. Nästan alla privata turer schemalägga en tid att hämta dig på ditt hotell, och ett populärt alternativ är fordonets turné. Aten Privat ToursNikos, en livslång bosatt i Grekland, tar grupper på hel-och halvdagsturer av Aten i en luftkonditionerad bil. Full-dagsturer senaste åtta timmar och ge besökarna en känsla för Aten rika historia och kultur. En omfattande översikt av staden, anser att "Best of Athens" "-turnén, som omfattar Akropolis, Zeustemplet, olympiska stadion och många andra historiska platser. Halvdagsturer senaste fyra timmar och täcka stadens mest berömda höjdpunkter för ett reducerat pris.



Aten Privata rundturer, +30 22860 28115, athensprivatetoursdotcom Antelope TravelWant att turnera Aten på en dag men är inte säker på var att besöka? Överväg Antelope Travel, ett privatägt företag licensierad med Greklands nationella turistorganisation organisation och en medlem av Greklands Association of resebyråer, en guidad tur fordon. En engelsktalande och icke-osande förare eskort din fest runt Aten i en sedan, minibuss eller buss. Heldags turer och halvdagsturer i Aten finns tillgängliga, samt en heldags Athen och Kap Sounion turné. Hållplatser inkludera kända historiska platser som Akropolis, Parthenon och den romerska marknaden, bland många andra.



Antelope resa, 011 30 697 203 0.853, athensminibusdotcom Föreningen för grekiska nationella GuidesIf du föredrar att få rekommendationer från en lokal, tala med concierge på ditt hotell, som troligen har några bra förslag på privata turer. Du kan också överväga att kontakta föreningen för grekiska nationella riktlinjer. Detta företag är rekommenderad av Frommer's som en av de bästa privata boka byråerna i Aten området.



Föreningen för grekiska nationella riktlinjer, 9a Apollonos St, 105 57 Athens, Grekland, +201-322-0090, turist-guides.gr

No comments:

Post a Comment