Saturday, June 18, 2011

Saker att se i Paris i 3 dagar

En promenad nedför Champs-Elysées inkluderar ett besök i Arch de Triumph.Paris är utan tvekan en av de mest fascinerande städerna i världen för turism. Det finns så mycket att göra här att man kunde tillbringa en hel sommar att försöka se allt och smaka på några av de bästa i världen kök. Men för dem med begränsad tid se Ljusets stad kan begränsa listan till ett område per dag under en tre-dagars helg. Avenue des Champs-ElyséesOne av Paris mest berömda gator är Avenue des Champs-Elysées. Ta en promenad ner denna breda och trafik-fyllda Stråket är ett måste för alla resa till Paris. Början på Arch de Triumph på ovansidan av allén, kan besökare se grav han okände soldatens liksom en av de livligaste korsningarna i staden, som ansluter ett tiotal större gator på ett ställe.

Hitta några av de bästa kaféer och shopping finns i Paris längs Champs-Elysées. Affärerna erbjuder allt från parfym till sportbilar, och caféer erbjuder några av fina franska livsmedel endast hittas i specialaffärer i USA.

En promenad ner Champs-Elysees skulle inte vara komplett utan att spara en del av den för kvällen timmar. The lampor längs allén rösterna en förtrollande glöd över stadens gator, och många av butikerna och caféer är öppna sent, bör dessutom en tur längs allén omfatta möjligheten att stoppa att se världsberömda Lido de Paris kabaré show. Chateau de VersaillesThe slottet i Versailles var ursprungligen en jaktstuga byggd av Louis XIII. När hans efterträdare, Ludvig XIV tog över, han gjorde stora utbyggnader till palatset och flyttas staten operation till palatset. Detta var mitt på monarkin makt tills den franska revolutionen.

När tillbringa en kort tid i Paris, en resa till detta magnifika palats och en rundtur i de skäl är ett krav. Slottet är cirka en halv timme utanför staden, men väl värt resan. Besökarna kommer att få möjlighet att se det bästa i klassiskt fransk konst och kan besöka museet för Frankrikes historia. Inne i slottet i sig är det nyrenoverade Spegelsalen, kungens stora lägenhet och så mycket som symboliserar absolut makt och överskott av kungen under tiden för Ludvig XIV.

Gästerna här kan du också ta en promenad genom den kungliga trädgården eller se den privata dödsboet efter Marie-Antoinette, fru till Ludvig XIV som senare dömdes för förräderi under skräckväldet och halshöggs i Paris. Eiffeltornet och Jules VernePerhaps de mest identifierbara landmärke Europa i Paris Eiffeltornet, och även en helg i Paris bör inkludera ett besök där. Tornet byggdes som entrén vägen till 1.889 världsutställningen av Gustave Eiffel och det är nu besöks av miljontals varje år.

Ett resa till toppen av tornet ger en panoramautsikt över staden med några av de bästa fototillfällen. Restaurangen är belägen inom tornet, Jules Verne Restaurang, är en av stadens finaste matställen och bör ingå i någon kulinarisk resa i staden.

No comments:

Post a Comment