Saturday, June 18, 2011

Saker att göra i Killarney, Irland

Killarney National ParkKillarney s 26 tusen hektar stora nationalpark har allt "stränderna, berg, sjöar, vattenfall, djurliv och historia. Parken är mittpunkten i regionen och kan utforskas på många sätt. Hyr en cykel i stan eller snöra på dig vandringsskor utforska Killarney National Park majestätiska slott, gårdar, trädgårdar och landskap.



The Gap of Dunloe är en populär destination i parken. Ta en guidad tur av klyftan som inkluderar en båttur från Ross Castle via två sjöar och vidare till Lord Brandon's Cottage. Med en häst och vagn vagn för att se parken är en annan stor möjlighet. Dessa hästdragna turer ursprung i staden Killarney, som ligger inom gångavstånd från många av parkens sevärdheter.



Förutom den vackra utsikten och rika historia erbjuder Killarney National Park besökarna en chans att få en glimt av Irlands vilda djur. Parken är hem för en rad fågelarter, hjort, och fjärilar. Oavsett om du går till fots, med cykel eller till häst, Killarney National Park stigar erbjuder fantastisk utsikt över några av Irlands bästa vildmark. HistoryKillarney är rikt med historia och kommer att blända dem med en affinitet för gammal arkitektur. Ingen resa till Killarney skulle vara komplett utan att se Muckross House and Gardens, en historisk viktoriansk herrgård. Muckross House and Gardens är en av landets mest besökta platser och av goda skäl: detta 1843 hem sitter vid stranden av Muckross Lake i Killarney National Park mitt i vackra landskap.



Ross Castle är ett annat måste-se historisk plats i Killarney. Denna restaurerade slott, byggd på 15: e århundradet, med utsikt över nationalparkens Lower Lake. Slottet är känt som ett utmärkt ställe att ta in utsikten över fjällen eller en kväll solnedgång.



Killarney Town är en historisk destinationen. Många av stadens arkitektur dateras till 1700-talet. Historiska byggnader i staden inkluderar St Mary's Cathedral, Killarney Railway Station, och Deenagh Lodge. Golf och andra sportsKillarney är ett Mecka för golfare, fiskare, ryttare och vandrare. Området har mer än 40 golfbanor, varav de flesta erbjuder fantastisk utsikt över gröna landskap. Killarney Golf and Fishing Club har enbart tre mästerskapsbanor: Mahony's Point, Lackabane och Killeen, som är vid sjön.



Förutom att vara en golf hot spot, är Killarney en av Irlands mest populära fiske destinationer. I området finns fyra stora sjöar, två floder, och många mindre sjöar och vattendrag som är idealisk för att fånga både öring och lax.



Vandring och ridning är populära aktiviteter på Killarney National Park, som har oändliga ruttalternativ. Vandrare på 7,5 kilometer Artur Yngre naturstig kommer att se fantastiska vyer av parkens skog, sjöar och berg. De mossiga Woods naturstig är en annan populär väg för besökare som vill räckvidden ut parken bästa historiska och naturliga egenskaper.

No comments:

Post a Comment