Sunday, June 12, 2011

Sevärdheter i Civitavecchia, Italien

Civitavecchia är en hamnstad nu hem till många stopp kryssningsfartyg.Byggts över en gammal etruskisk bosättning, var Civitavecchia en uppskattad hamnstad till sin granne, Rom. Nu ett kryssningsfartyg hamn och ändå hem till landmärke fort, pittoreska torg och archaeologically viktiga platser, besökare till Civitavecchia njuta av världsklass åsikter utan den enorma folkmassan som finns i andra turistiska städer i hela Italien. Ta med en kamera och några promenadskor att kolla in out-of the-way katedraler och bad utöver affärer längs hamnen. Fort Michelangelo Michelangelo Fort sitter på toppen av ännu äldre fornlämningar.Byggt på 16-talet på order av påven Julius II, var detta viktiga fästning byggdes för att skydda en hamnstad avgörande för Rom. Även tekniskt byggd av Giuliano Leno och Antonio da Sangallo den yngre, blir platsen sitt namn från tornet ritat av Italiens favorit son, Michelangelo. Även fortet i sig är imponerande, dess arkeologiska betydelse göra platsen ännu mer spännande: Det ligger på toppen av en gammal romersk villa och kryptan i St Fermina, som led martyrdöden under regeln om den romerske kejsaren Diocletianus.



Fort Michelangelo, Civitavecchia, Italien Piazza Leandra Piazza Leandra ett bra ställe att sitta och njuta av den regionala kulturen.En pittoresk medeltida plats att vandra, har Piazza Leandra en vacker fontän och färgstark tegelhus i rosa och gula nyanser som ger uttryck "" äkta "" stadslandskap i Italien. Ett bra ställe att stanna för fotoentusiaster, hängande tvätt och vänliga lokalbefolkningen gör för en minnesvärd sätt att passera ett par timmar. Njut av affärer, kaféer och restauranger utan turistmassorna i Rom.



Piazza Leandra; ligger utanför Fort Michelangelo, Civitavecchia, Italien Terme Taurin Den antika baden i Civitavecchia dig till det gamla romerska imperiet.Gå tillbaka i tiden när du går runt den antika baden i det arkeologiska och Botanical Park. Med anor från första århundradet före Kristus, var dessa varma svavel våren bad byggda under kejsar Hadrianus och var omgivna av formell romerska trädgårdar. Vandra genom den plats på egen hand eller ta en guidad tur för bara några euro.



Terme taurin (Ancient bad), 011 +39-338-270-7567, prolococivitavecchia.it katedralen St Franciskus av Assisi Franciskus av Assisi är ett välbekant ansikte i detta 17th century cathedral.Byggt över en befintlig kyrka, fick den franciskanska fäder tillstånd från påven Paulus V år 1610 att uppföra en större katedral för att hedra St Franciskus av Assisi och St Anthony från Padova. Ett förvånande hitta i en hamn som Civitavecchia, den vackra valv, marmor altaret och frescomålning från Antonio Nessi är stora kulturella prestationer som nästan verkar på sin plats i denna gamla italienska byn. Senare hem till biskopen var kyrkan av St Francis omdöpt till katedralen i stift i Civitavecchia. Även om du är det bara att beundra arkitektur och statyer, vara respektfull i denna fortfarande aktiv kyrka.



Cathedral of St Franciskus av Assisi /; stift Civitavecchia, 011 +39-06-0766-23320

No comments:

Post a Comment