Monday, June 20, 2011

Ungern Turer från Budapest

Tour Ungern från BudapestHungary, ett land som ligger i hjärtat av Europa, erbjuder en mängd sevärdheter och aktiviteter att göra för singlar, par, familjer, män, kvinnor och alla åldrar lika. Erfarenhet rika judiska kulturen, smaka landets unika kök, ta en kryssning på floden Danune, cykel runt staden Budapest, eller bara gå runt och fördjupa dig i din omgivning. Kallad "" Paris av öst "," Budapest är Ungerns mest populära stad. Starta din semester här och njuta av allt som Budapest kan erbjuda. När du har ditt lystmäte av Budapest, våga sig ut till omgivande städer på olika erbjuds turer. There finns inga brist av olika researrangörer erbjuder turer i Budapest. Några måste se sevärdheter Donaukröken, Puszta och Balaton. Donaukröken Tour Donau BendTake en 10 timmars tur till Donaukröken och besöka historiska Ungern längs vägen. Visegrad Citadel, ett kungligt residens, är där du börjar. Utforska slottet museum och titta på utsikten över Grand S-kurva i floden Donau. Stanna vid Esztergom för en traditionell tre rätters ungersk lunch och utforska den största kyrkan i Ungern. Efter lunch besöker Szentendre, en barock konstnärers by fylld med museer, butiker, konstgallerier, och vinkällare. Besöka den berömda Caprice diamant processor för att höra om Ungerns smycken historia och diamant göra. Besök en mer Museum, Marsipanmuseet för ungerska historien och återgå till Budapest båt längs Donau.



+36-1-999-0832, Budapestdotcom Puszta - den stora ungerska PlainPuszta har ett landskap i avlägsna byar och gårdar. Ta en rundtur i den stora ungerska slätten börjar med en promenad i centrum av Kecskemét, huvudstad i pustan. Efteråt besöker en gård att sitta i en publik för en hästshow med de ungerska häst mannen, även känd som "" csikós. "" Smaka en typisk ungersk brandy kallas pálinka och en salt cake "" pogácsa ". Ta sedan chansen att rida en häst utan sadel och utforska staden i vagn. Observera djur i sina stall. Njut av en typisk ungerska lunch serveras i "" csarda "" när du lyssnar på levande musik spelad av en tattare band. Avsluta dagen med en rolig teambuilding övning kallad Puszta OS där besökarna delta i en serie av spel som tie till pustan. Den här turen varar 9 till 10 timmar.



Perfect Tours Budapest, 6, Aranykéz gata, 9 tr 123, 1052 Budapest, Ungern, +36-1-212-3131, perfecttoursbudapestdotcom Balatonsjön och Herend sjön är ett måste seeLake Balaton, en av de största sjöarna i Europa, är en måste se i Ungern som är känt som "" ungerska havet "." Besök Balatonfured, den äldsta kurort vid sjön och Tihany Peninsual, den första naturreservat i Ungern. Efter en trerätters tradtional lunch, besök det världsberömda porslinsfabriken Herend och butik. Denna rundtur tar nio timmar.



Budapest City Tour, 6 Aranykéz gata, 9 tr 123., 1052 Budapest, Ungern, +36-1-212-3131, budapestcitytourdotcom

No comments:

Post a Comment